Hogyan lehet két változó értékét megcserélni új változó bevezetése nélkül? (rejtvény)
"legalább tanuld meg használni a T/3-at is."
megint a követelődzés...
"Az meg, hogy te ezt a hangnemet minősíthetetlennek tartod, szánalmas."
Ha ez a hangnem neked megfelelő akkor beszélges csak olyan emberekkel akik igy beszélnek veled. Mindenki maga dönti el kikkel kommunikál érdemben. Nem te fogod eldönteni én milyen stilust fogadok el.
felajánlottam hogy aki képes normális hangnemet megütni annak elmondom egy másik platformon, olyan helyen ahol az itteni idegbetegek nem rondíthatnak bele.
a választ további minősithetettlen stilusban zajló követelés azóta is.
és hogy ennyit nem ér meg az egész
ha nektek nem ér meg ennyit, nekem ugyan miért érje meg, főleg igy?

"Jó, akkor most leírom: ha valakiről írok, akkor azt róla írom nem másról."
Nem, te mindenkiről egy emberként írsz, mivel képtelen vagy különbséget tenni a válaszolók között. Érdekes módon csak neked okoz ez problémát, mi számon tudjuk tartani ki mit írt.
" "legalább tanuld meg használni a T/3-at is."
megint a követelődzés... "
Elnézést, hogy elvárunk tőled egy általános iskola 3. osztályos nyelvtudást, többet nem fordul elő.

# 222/223 Időpont ma 14:59
Nem kérlek, a te stílusod a minősíthetetlen. Ezt hívja a stilisztika mellébeszédnek, semmitmondásnak.
Illetőleg több alkalommal is sértetted a "isteni kinyilatkoztatás"-ként elnevezett fogalmat.
Szerintem ne akarj vitatkozni velem stílusról és hangnemről, mert alul maradsz :-)
"Elnézést, hogy elvárunk tőled egy általános iskola 3. osztályos nyelvtudást, többet nem fordul elő."
Aki ilyen hangnemben beszél, mint ti, annak ez a szint pont elég. Majd pont ilyen stilust megütökkel fogok vacakolni a stilisztikával meg a melléütésekkel. Egyéb követelés?

Nézd, tetszik vagy sem, de egy ilyen mentális zsákutcával, mint te nem fogok ennél finomabb hangnemben beszélni. A következő opciók élnek:
1. Kicsit normalizálsz a saját viselkedéseden, mert elhiheted, nem a benzináraktól lett ilyen a modorom, és akkor talán emberként is kezellek majd.
2. Elköltözöl melegebb éghajlatra.
3. Tovább folytatod a szellemi mételyed ideokádását, ez esetben viszont én is tovább folytatom annak kritizálását.
Ez nem kérés, nem követelés. Kerek perec ezek a lehetőségek. Te döntesz.

# 225/226 Időpont ma 15:14
Csakhogy, ezt a szintet sem ütöd meg (Látod, ez most sértő volt).
"#42 Hogyan? Vezesd le, pontosan, hogyan számolsz te egy karakterkóddal. Mutasd meg, ne csak azt mondd, hogy lehet. Mutasd meg, hogyan."
Ez volt az első kérés. Az, hogy te nem tudsz magyarul, és ez neked követelőzés, az a szánalmas mentegetése annak, hogy nem tudod megvédeni az igazad, mivel nincs is igazad.
Erre reagálták a konvertálós válaszoddal, majd nem értetted meg sehogy sem, hogy ugyanott vagyunk vele, mint ha közvetlenül számként is tárolnánk.
Szóval inkább szállj le a (be)képzelt magas lóról.
Az örökmozgóval ugye ráhibáztam?
"Hogyan? Vezesd le, pontosan, hogyan számolsz te egy karakterkóddal. Mutasd meg, ne csak azt mondd, hogy lehet. Mutasd meg, hogyan." "
igen ez volt az első kérdés.
kérés...
követelés
nyoma sincs valami olyasminek hogy kérlekszépen.
és itt pattogtok azóta is hogy nem ugrok ugy csicskaként ahogy ti fütyültök, s minősititek a nektek egyre durbább hangnemetek után hogy nem vágok hozzá jó képet.
hát nem fogok. azzal beszélgetek s arról amiről akarom. nem fogok a ti parancsotokra mélyebben belemenni semmiféle témába.
ha a fejetek tetejére álltok akkor sem.
ez kizárólag nekem megfelelő hangnemben lehetséges.
jó vicc ti akarjátok diktálni, milyen hangnemet fogadjatok el.
itt vagytok, sokan vagytok.
ha nektek ez a hangnem megfelelő, semmi akadálya annak, hogy egymással beszélgessetek.
persze nekem is írhattok így, de ez esetben érdemi választ nem fogtok kapni. majd kaptok attól aki erre vevő

# 229/229 Időpont ma 15:47
Mondom, hány éves vagy? Kettő? Szerinted a főnököd is úgy fog kérni hogy "Kérlek szépen, legyél olyan szíves, és ha nem nagy probléma, tedd már meg ezt és azt".
Akkor fel kell rázzalak az álomvilágodból, ez nem fog megtörténni. Jó, hogy nem írassam alá három példányban a köztársasági elnökkel, hogy hajlandó legyél egyszerű kérdésre válaszolni.
a főnököm fizet. ti nem.
ennyi.
felajánlottam hogy pénzért fejlesztek nektek.
de ti ingyen akartátok.
sajnálatos módon ingyen nem dolgozok.
baleknak néztetek, nem jött össze.
így jártatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!