Hogyan lehet két változó értékét megcserélni új változó bevezetése nélkül? (rejtvény)
"A programok, és a számítógépek, szemben a te elméddel, logikusan működnek. Úgyhogy ne aggódj, programot nem így írunk."
A windows10-et elnézve efelől erős kétségeim vannak.
" "A programok, és a számítógépek, szemben a te elméddel, logikusan működnek. Úgyhogy ne aggódj, programot nem így írunk."
A windows10-et elnézve efelől erős kétségeim vannak."
Ha te stabilabb operációs rendszert tudsz írni, légy a vendégem.
látod látod
a hozzáállásodban van a baj.
Feltűnt, hogy az elmúlt néhány oldalon egyetlen produktív megnyilvánulásod sem volt, csak azt szajkózod újra és újra, hogy értelmetlenségeket beszélünk, meg összevisszaságokat mondunk? Jah, meg hogy mi választottuk ezt a követhetetlen formát. Hát el kell keserítselek: Te választottad, te írtad ki ide a kérdésed, és a gyakorin így működik a kommunikáció. Ha ez neked nem tetszik, magadra vess, hogy eleve ide írtad ki a kérdésed. De azt ne várd, hogy a te kedvedért majd mi máshol folytatjuk veled. Egy elmeroggyanttal senki nem fog privátban cseverészni.
Pont erről beszélek. Produktiv megnyilvánulást vársz el.
de hol? nem a szoftwer fejlesztésben. hanem a gakorin
ott is egy olyan kérdésben amit az irádod után rögtön törölni akar valaki aki ehelyett más, őt érdeklő kérdést olvashatna.
senkit se érdekel
mindenki azt irja értelmetlen
de produktiv megnyilvánulást vártok el.
nos megsugom, igy én se tudnk stabil operációs rendszert irni.
ami pedig van az ép annyira instabil, mint ez amit itt alkottatok.
"Hát el kell keserítselek: Te választottad,"
Nem, én mindenkit hivtam egy áttekinthető platformra, de senki se jelentkezett, hogy jönni akar ellenben mindenki irta h ez értelmeten de
de mégis folytattátok
a kérdésem én irtam ki amire választ is kaptam az első oldalon.
utána nem én vetettem fel ezeket a témákat, én csak válaszoltam nektek.
annak ellenére hogy ujra és ujra azt mondtátok értelmelten mielött folytattátok.
na és itt megint a szokásos ellentmondás.
ti nem akarjátok máshol folytatni, ott ahol áttekinthető, de két sorral feljebb azt irod, én választottam ezt...
a programod is ilyen?
amugy nem az én kedvemért lenne
ti panaszkodtok, hogy ilyen.
de ha nektek jó ez a kuszaság részemről semmi akadálya.
a ti általatok irt programokon nőtem fel, már megszoktam.
Én azt várom el, hogy máshoz értetlenkedj, vagy ami jobb lenne mindenkinek, ha beiratkoznál egy suliba.
Na jó, ez nem igaz, a tanárod kikészülne.
Még a 80%-os is lenéz, miért írogatsz neki?
Béna vagy, fogadd el. Arra vagy jó, hogy röhögjenek rajtad. Igen, én is ezt teszem :D
"Nem, én mindenkit hivtam egy áttekinthető platformra"
Azért vagyunk EZEN a platformon, mert mi itt vitatjuk meg a dolgokat. Nem fogunk a te kedvedért máshova menni, itt írod a kérdésed, itt kapod a választ. Ebbe önszántadból mentél bele.
" ha nektek jó ez a kuszaság részemről semmi akadálya. "
Ha még nem tűnt fel, kizárólag te látod kuszaságnak. Nekem tökéletesen megfelel(ne, ha értelmes dolgokat írnál végre a siránkozásod helyett).
a nevetés meghosszabbítja az életet.
de hogy ne legyen töretlen a mosolyod: így majd több adót fizetsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!