Hogyan lehet két változó értékét megcserélni új változó bevezetése nélkül? (rejtvény)
Azért vagyunk EZEN a platformon, mert mi itt vitatjuk meg a dolgokat. Nem fogunk a te kedvedért máshova menni, itt írod a kérdésed, itt kapod a választ. Ebbe önszántadból mentél bele.
mégis ti panaszkodtok. pedig ezer más kérdés van sok olyan amit nem tartotok értelmetlennek. miért nem oda irkáltok akkor?
Ha még nem tűnt fel, kizárólag te látod kuszaságnak. Nekem tökéletesen megfelel(ne, ha értelmes dolgokat írnál végre a siránkozásod helyett)
és miért nem oda irkálsz ami eleve tökéletesen megfelel neked. elhiszem hogy neked tökéletesen megfelelne ha helyetted a visszalapozásod helyett ujra leirnám, hogy nehogy tenned kelljen valamit. na de nem vagyok a csicskád. akkor se ha ez neked tökéletesen megfelelne.
"Mert ez egy kuriózum. :D"
Ha kurrózium, akkor élvezzétek, ne pedig panaszkodjatok, hogy van.
164 válasz érkezett eddig a kérdéshez (eza 165.), ebből 80 érkezett válaszolóktól. Tehát 84-szer írtál a saját kérdésedhez, és megkockáztatom, hogy ennek közel a felében ugyanazt írtad le. Folyamatosan magadat ismételgeted, majd azt állítod, hogy nem vagy a csicskám, hogy ismételgesd amit már leírtál. Hát, mégis már órák óta csak magadat ismételgeted :)
önszántamból, nem pedig a te parancsodra.
tudod a csicska fogalma.
Kélek jelentsd a hozzászólásaimat, a sajátomat sajnos nem tudom, de mindenki másét jelentem :)
Itt kő kövön nem fog maradni, a 2-3. oldaltól kezdve nem a kérdés a téma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!