Hacker képzés kérlekolvassátok el többi lent!?
Figyelt kérdés
Sziasztok Egy furcsak kérdéssel/kéréssel fordulok most hozzátok.. Szóval bele kezdenék a Hacker-kedésbe. Még nem nagyon tudok róla sok mindent. Szóval sok helyen már utána olvastam hogy a profik már parancssorral csinálák nem programmal stb. Szóval egy olyan embert keresek aki ért hozzá és volna ideje engem belevezetni/megtanítani Kezdhetitek a leg elején az alapoknák hogy pl mit is jelen amit tudok persze. csak segítsetek tényleg meg szeretném tanulni. Ha valaki szívessen segítene írjon ide alá és akkor meg adom az elérhetőségem facebook/skype/gmail. vagy ti is meg adhatjátok. szóval segítsetek?!2015. aug. 2. 23:03
31/31 anonim válasza:
Ez az "Igaz Mondó" kifejezetten túlképzett hozzánk képest, nem tudom, hogy mivel érdemeltük ki, hogy itt szórja nekünk a bölcsességét.
Kérdező: Sajátíts el webes alkalmazások esetében használt nyelveket, networking ismereteket, shell scripting ismereteket, olvass el egy csomó könyvet.
Pl.:
- Johnny Long - válogass, van egy pár könyve
- Kevin Mitnick - szintén válogathatsz
- Dafydd Stuttard, Marcus Pinto - The Web Application Hacker's Handbook
- Könyvek networking és cloud networking témában, ezekből is van egy csomó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!