Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hacker képzés kérlekolvassátok...

Hacker képzés kérlekolvassátok el többi lent!?

Figyelt kérdés
Sziasztok Egy furcsak kérdéssel/kéréssel fordulok most hozzátok.. Szóval bele kezdenék a Hacker-kedésbe. Még nem nagyon tudok róla sok mindent. Szóval sok helyen már utána olvastam hogy a profik már parancssorral csinálák nem programmal stb. Szóval egy olyan embert keresek aki ért hozzá és volna ideje engem belevezetni/megtanítani Kezdhetitek a leg elején az alapoknák hogy pl mit is jelen amit tudok persze. csak segítsetek tényleg meg szeretném tanulni. Ha valaki szívessen segítene írjon ide alá és akkor meg adom az elérhetőségem facebook/skype/gmail. vagy ti is meg adhatjátok. szóval segítsetek?!

2015. aug. 2. 23:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Első lépés, hogy tanulj egy kis programozást(sokat) és akkor majd újragondolod ezt a kérdésed :)
2015. aug. 2. 23:05
 2/31 A kérdező kommentje:
Szóval konkrétan egy embert keresek aki segítene bele kezdeni. ((bocsi ha helyesírási hibákat vétettem telefonról írtam ki a kérdést.))
2015. aug. 2. 23:05
 3/31 A kérdező kommentje:
Programozás alatt mien fajta programozást értesz?
2015. aug. 2. 23:06
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
C, PHP, JavaScript, SQL. Ezeket jó ha tudod kezdésnek, de ezeken kívül még nagyon sok minden kell hozzá. Az nem úgy megy, hogy befizetsz egy két hónapos hacker képzésre és utánna egy kis gyakorlással be tudsz törni az NSA adatbázisába. Idő kell, gyakorlás és sok tudás.
2015. aug. 2. 23:10
 5/31 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam. Akkor ezekez még ma átfutom meg persze holnap is és majd írok privát üzenetet
2015. aug. 2. 23:12
 6/31 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha ez számít 3D animáció szerkesztéssel foglalkoztam eddig 3DS-max al. Abban viszont profi vagyok. nem ki idő volt mire bele jöttem de ment. de gondolom a 3DS-MAX ehhez képest amibe most kezdek bele semmi. :S :D
2015. aug. 2. 23:17
 7/31 anonim ***** válasza:
90%

Három dolog.

1) Miért akar mindenki hacker lenni?

2) a hackerkedésnek az alapja az, hoy okosabbnak, műveltebbnek kell lenned attól a személytől, aki összerakta az adott védelmi rendszert. Olyanra kell gondolnod, amire ő nem gomdolt.

3) A hackelés ILLEGÁLIS emberek börtönben vannak. Van persze az etikus hackelés, amikor az adott cég bérel fel téged, hogy teszteld le nekik a biztonsági rendszert, keress kiskapukat és persze ne rongálj meg semmit sem :)

Ui: a modellezésnek nem sok köze van hozzá. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Gondolom még tanulnod kell, végezz el egy pár egyetemet mielőtt melekezdesz a hackelgetésbe.

2015. aug. 2. 23:26
 8/31 A kérdező kommentje:

1válasz: mondjuk hobbibol .Szeretném fejleszeni magam ez irányban is.

2válasz: Ha bele jövök talán tudok majd erre is megoldást

3válasz: Leheth hogy ien szinten nem használmám ezt.És akkor nem mennék börtönbe.

UI: igen még lehet hogy sokat kell tanulnom. De a mostani profi Hackerek sem egyből tudták hogy mi hogy van. Ők is a legelejétől kezdték és tanulással érték el azt a szinten ahol most tartanak.. És én nem az a bele kezdek és 2hét után feladom típus vagyok.. Ha kell éveket fogok rá fordítani ami persze vele jár..

2015. aug. 2. 23:36
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Elöljáróban szögezzük le: a klasszikus értelemben vett hacker nem bűnöző; nem öncélúlag, károkozásból tör fel hálózatokat/szolgáltatásokat - hanem éppen ezen hálózatok/szolgáltatások biztonságának a javítása a célja.

Olyan - szigorúan véve - számítástechnikai szakember, aki problémákat művészi szinten önállóan old meg, alkot és nem rombol.

Kötelező olvasnivaló: [link]

2015. aug. 2. 23:39
 10/31 A kérdező kommentje:
köszönöm az elöttem válaszoló segítségét. el is kezdtem olvasni amit küldtél és van benn pár ismerős mondat köszi még1x
2015. aug. 2. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!