Hacker képzés kérlekolvassátok el többi lent!?
Három dolog.
1) Miért akar mindenki hacker lenni?
2) a hackerkedésnek az alapja az, hoy okosabbnak, műveltebbnek kell lenned attól a személytől, aki összerakta az adott védelmi rendszert. Olyanra kell gondolnod, amire ő nem gomdolt.
3) A hackelés ILLEGÁLIS emberek börtönben vannak. Van persze az etikus hackelés, amikor az adott cég bérel fel téged, hogy teszteld le nekik a biztonsági rendszert, keress kiskapukat és persze ne rongálj meg semmit sem :)
Ui: a modellezésnek nem sok köze van hozzá. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Gondolom még tanulnod kell, végezz el egy pár egyetemet mielőtt melekezdesz a hackelgetésbe.
1válasz: mondjuk hobbibol .Szeretném fejleszeni magam ez irányban is.
2válasz: Ha bele jövök talán tudok majd erre is megoldást
3válasz: Leheth hogy ien szinten nem használmám ezt.És akkor nem mennék börtönbe.
UI: igen még lehet hogy sokat kell tanulnom. De a mostani profi Hackerek sem egyből tudták hogy mi hogy van. Ők is a legelejétől kezdték és tanulással érték el azt a szinten ahol most tartanak.. És én nem az a bele kezdek és 2hét után feladom típus vagyok.. Ha kell éveket fogok rá fordítani ami persze vele jár..
Elöljáróban szögezzük le: a klasszikus értelemben vett hacker nem bűnöző; nem öncélúlag, károkozásból tör fel hálózatokat/szolgáltatásokat - hanem éppen ezen hálózatok/szolgáltatások biztonságának a javítása a célja.
Olyan - szigorúan véve - számítástechnikai szakember, aki problémákat művészi szinten önállóan old meg, alkot és nem rombol.
Kötelező olvasnivaló: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!