Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a képzésről? (többi lent, asp-net képzés, Schönherz akadémia)

Figyelt kérdés
[link]
2015. jún. 17. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmi extrának nem tűnik, használhatatlan képzés.

Netről gyorsabban és jobban megtanulod leírások alapján az alapokat (amit ez tanítana). Tehát így pénzkidobás, ha papír miatt gondoltál rá akkor pedig jobban kinevetnének mintha nem is lenne papír.

2015. jún. 18. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasznos tudást adnak neked, de utána munkát is ajánlanak. Ha felvesznek a tanfolyamra, akkor aláíratnak veled egy papírt, hogy egy éven keresztül csak rajtuk keresztül végezhetsz munkát, szóval csak akkor menj, ha ezt tudod vállalni. Amúgy itt a nyár, magadtól is megtanulhatod.
2015. jún. 18. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez komoly dolog, de részben felesleges.

1. Csak hallgatóknak szól, és nem bölcsész hallgatóknak.

2. Általában ki kell tölteni egy tesztet ami ha nem sikerül, nem foglalkoznak veled.

3. Ezután még 1-2 interjú meg, egy gyors vizsga tapasztalatom szerint.

4. Egy gyors képzés, ami végén valami produktumot be kell mutatni cégeknek, és elkapkodják az embereket.

5. Szinte fizetés nélküld dolgoztatnak, x ideig, ami persze nagyon jól jön a karrieredbe, mert x éves tapasztalattal indúlsz...

6. Ha beadod a jelentkezésed a céghez közvetlenűl, lehet több pénzért ajánlanak munkát, mint schönherzen keresztül, és vele jár az alkalmazotti lehetőségek... Pl szabadság, fix munkabér, munkaszüneti nap bérezése, kafetéria, hitel képesség...

2015. jún. 18. 12:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Tehát nem ott tanuló nem is mehetne rá? Persze, programozóként mennék rá, nem bölcsészként. xd

"Netről gyorsabban és jobban megtanulod leírások alapján az alapokat "

van, akinek tanár az jobban bejön. :/

"egy éven keresztül csak rajtuk keresztül végezhetsz munkát": tehát nem vállalhatok mondjuk almaszedést más munkáltatotól?

2015. jún. 18. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Erre bármilyen szakirányú hallgató jelentkezhet, és másod állást vállalhatsz, akár szakmán belül is, csak aláírsz náluk egy szerződést, hogy x ideig vállalod mondjuk a heti 20 órát rajtuk keresztűl...
2015. jún. 19. 08:44
 6/6 anonim válasza:

Én részt vettem egy ingyenes JAVA EE képzésükön. Nekem hasznos volt nagyon. A tanárok nagyon jófejek. Nem egyetemi környezetben oktatnak. Maximum 12 ember vehet részt egy ilyen képzésen. Mindenkire odafigyelnek, és akár egyénileg is segítenek ha elakadnál valahol.

Mikor elkezdtem a képzést nagyon paráztam, hogy volt ugyan JAVA-s tárgyam egyetemen (BME-VIK) de nem tudtam volna elhelyezkedni akkor sem ha ingyen dolgoztam volna.. A plusz tudás amit a képzésen kaptam (az egyetemi tananyaghoz képest kb 80% volt a plusz) annyira hasznos volt, hogy most stabil munkahelyem van, ahol szakmailag és emberileg is megvagyok becsülve.

Olvastam előző válaszban, hogy ingyen dolgoztatnak :D NEM dolgoztatnak ingyen. Kifizetik helyetted a nagyon drága képzést és utána munkát adnak ahol diákmunkához képest is elég jó fizetést kapsz.

2017. jan. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!