Hacker képzés kérlekolvassátok el többi lent!?
Szokásos havonta előforduló újabb hacker vérpistike.
2 hét múlva úgyis elfelejti a dolgot.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba: a különbség a hacker és a cracker között:
Ahogy már előttem írták: csak akkor tudsz feltörni egy rendszert, ha találsz benne olyan le nem fedett állapotokat, amikre az eredeti tervezők nem is gondoltak. Ehhez viszont átlagon felüli technikai analitikus képességre van szükséged. Ez sajnos nem tanulható, embertípus függő és beállítottság kérdése. Ideig-óráig lehet bohóckodni sokféle programnyelv tanulgatásával, viszont ha nincs belső kreativitásod a rendszer tervezéshez és visszafejtéshez (nem csupán konkrét program!), akkor szélmalom harcot vívsz.
Elolvastam a hozzászólásokat. ...és érdekesnek találtam, hogy mindenki tudja, hogy hol kellene elkezdenie... ...ergó mindenki h3ck3r??? :-)
Azt mondjátok, hogy sok programozási nyelvet kell tudni? Az életben sem azok az emberek viszik sokra, akik elvégeztek sok sulit... ...igazából a bunkó s.*e.ggfejeknek van rengeteg pénzük, meg azoknak, akik tanulás helyett inkább azon törték a fejüket, hogyan szerezhetnének sok pénzt... :-) ...persze sok szerencse is kell ehhez!
Tehát nem muszáj sok programozási nyelven tudnia egy hack-ernek, egy Cracker-nek sem... ...pl. sok olyan embert ismerek, akik weblapokat CTRL+C és CTRL+V billentyűkombinációkkal elintézik, max néhol belenyulnak egy kicsit a kódba... :-)
Régen még voltak igazi programozók és igazi kreatív emberek... :-)
Manapság egy arra alkalmas programmal már elkezdheti a hacker-edést, meg akár a crack-erkedést is... ...olyan ez mint a játékkészítő programok, igaz be vannak korlátozva, de valamit elérhetnek benne a teljesen analfabéták is.
De a hacker-edés is attól függ milyen szintű dolgot akar megvalósítani... ...ugyanis egy keylogger-feltelepítéséhez nem kell protokolokat ismerni, csak ügyesen elrejteni a gépen, ami összegyűjti a lenyomott billentyűket, és amikor legközelebb odaül a géphez, már számtalan olyan titkos dolgot megtudhat, pl jelszavakat, amelyekkel "betörhet" rendszerekbe... :-)
Nem tudom érthető volt-e a fő mondanivaló, de igyekeztem... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!