Nem programkódban elkövetett hiba, viszont mikor Javában programhoz tam egyszer úgy exportáltam ki mindig a .jar-t, hogy nem voltak belevéve a szükséges elemek, aztán meg csodálkoztam, 2-3 fórumra is írtam , hogy mi lehet a baj, aztán kb 2 nap alatt rájöttem :3
2014. aug. 8. 00:53
34/66 anonim válasza:
Ez se feltetlenül kodolas, de a cegnel bevett szokas volt h az ügyfél leveletél továbbították nekünk, megcsináltuk majd válaszoltunk mailban a főnöknek h kész aki szólt az ügyfélnek. Egyszer viszont a főnök egy válaszlevélre rakta rá az egyik srácot, így az ügyfél is megkapta a következő levelet:
"Kész a sz*rja, mondjad neki h menjen a p*csába"
:D
2014. aug. 15. 10:12
35/66 anonim válasza:
Nyolc egymásba ágyazott ciklus, XXL-es ciklusváltozókkal. :XDXD
2014. aug. 15. 10:18
36/66 anonim válasza:
Volt egy munkatársam aki cli scriptet futtatott rootbol, a lenyeg h bizonyos feltetelek eseten kitörölt fájlokat. Szép is lett volna, de elbaszta az elérési utat, és a komplett szerver wwwdata -jat kitörölte, utána 16 óra volt visszaállítani mindent backupból... :D
2014. aug. 15. 10:32
37/66 BruAzz válasza:
24#
Azóta rájöttem, hogy nem amiatt volt, hanem egy vírus.
2014. aug. 24. 22:31
38/66 anonim válasza:
Nem programozás, a jelszó nélkül telepített xAmmp-omból kitöröltem a felhasználókat, és nem tudtam többé belépni. újra kellett építenem egy 1.500.000 sorból álló adatbázist. Viszont ekkor kezdtem használni a PDO-t, és ami korábban 2 hétig tartott, az most csak 3 órájába telt a gépnek. Bár kihagyott röpke 300.000 sort. A hiba javítása folyamatban. :D
2014. okt. 19. 20:29
39/66 anonim válasza:
Még jó hogy csak 1.5M rekordot kellett újraírnod. Gondold el ha élesben történik ugyan ez.
2014. okt. 20. 09:02
40/66 anonim válasza:
Ja! Meg hogy nem nekem kellett bevinni hanem a gépnek. :)
Egyszer Finale-ban veszett oda 3 órányi munkám, mert volt egy funkció ami kicsit bugos, és néha kidobott azzal a hibával hogy "végzetes kivétel történt". (Win 98) ott ugye egy dolgot lehetett csinálni, ok-t nyomni. Azóta be van állítva a 3 percenkénti automatikus mentés. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!