Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Commodore Cartridge "készítés"...

Commodore Cartridge "készítés" csinálta valaha Valaki?

Figyelt kérdés

Abban kérek segítséget, főleg tapasztalattal rendelkezőktől, hogy ha meglevő Cartridge-m van C64-hez mint pl.: Super Games, akkor abban lehet -e *.bin file-t cserélni.

Ha a "gyárit" nem lehet így update-lni akkor egy másik Cartridge milyen feliratú E-PROM IC-kkel legyen megáldva, hogy menjen az update?

Célom a Prince Of Persia betöltése eretei C64-re / -be és futtatni.

A POP- file meg is van , letölthető a hálóról...

A vetyerán kapható Cartridge-ok közül van -e olyan ami erre alkalmas? (Állítólag az OCEAN gyártmányúak ígéretesek ilyen akcióra ilyenem nincs...)

A telöltött *.D64 -fileokat PC-n valahogy fel lehet tölteni 5,25"- diskre?- hogy ne csak emulátoron menjenek a régi jó dolgok?

Ugyanitt keresek Floppy 5.25" -disk-en Impossible Mission-I és -II -játékot.

Éjen a Retro Pary és pihenjen a MEGA-GIGA mánia!

Köszi! ,

Zoli

2014. febr. 20. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Én jónéhány évvel ezelőtt készítettem egy kábelt (XM1541), amivel az volt a célom, hogy összekössem a Commodore Plus/4-es számítógépem floppy meghajtóját a PC számítógép párhuzamos portjával és a régi jó játékaimat, plussz amiket én készítettem átmentsem PC-re a Star Commander nevű programmal... ...nem próbáltam ki, hogy visszaírni lehet-e lemezekre programokat, de láttam, hogy van rá lehetőség... ...engem csak az érdekelt, hogy a régi programjaimat megmentsem, szóval sikerült és ráadásul PC-n emulátoron (Yape) működtek is!
2014. febr. 21. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!