Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vélemények a codecool tanfolya...

Vélemények a codecool tanfolyamról?

Figyelt kérdés

codecool.com

E-mailben írtam nekik hogy mostanában mindenki leszólja a kódolási bootcampeket és hogy kb. lehetetlen hogy munkát tudnak ígérni. És azt írták nekem vissza hogy ''A mi full stack képzésünk szerződés szerint is állásgarantált. Amennyiben a végzést követő fél éven belül nem tudna a segítségünkkel elhelyezkedni, úgy nem szükséges befizetni a tandíjat vagy ha valaki már befizette azt, akkor visszafizetjük neki. A gyakorlatban viszont erre már csak azért sem szokott sor kerülni, mert 98%-os elhelyezéssel dolgozunk. :) '' Tehát, mik a vélemények? Elvégezte valaki náluk már? Siekrült elhelyezkedni?

2022. jan. 6. 15:26
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
Annak érdemes, aki tényleg kódolni akár. Ha van bármi egyéb felsőfokú végzettség, az előnyös LEHET. Az is sokat számít, hány éves korban kezdi el valaki ezt a szakmát. Optimális 25-30, 40 felett reménytelen. A felkínált szerződést el KELL fogadni, bármilyen x@r, de érdemes is, mert valamennyi munkatapasztalatot fel tudsz mutatni az életrajzodban, ami fontos. Utána lehet máshova váltani. Informatikában folyamatosan kell magadat képezni sokszor saját zsebre és költségre. Ha valamit a munkakörökben hasznosat fel tudsz szedni, örülni kell neki, mert a munkaadók azt akarják többnyire, hogy mindenhez is érts, de nekik ne kerüljön semmibe. Az is ritka, ha jó mentor sikerül kapni. NEM ez a jellemző sajnos. Csak az menjen informatikus aki, aki tűri a stresszt, a kiszámíthatatlan munkabeosztást, és a több napon keresztüli 10-12 órás műszakot.
2022. aug. 16. 16:59
 42/42 anonim válasza:
Akkora az igény mindenféle informatikusra, hogy kb mindenkit is felvesznek, aki egy kicsit is konyít vmelyik területhez. Csak mindenkinek meg kell találni a leg testhezállóbb területet. Én is tanultam kódolni, le se írom, h mikor, ezer éve, de közgazdasági diplomám lett és BA /technical analyst vagyok most. De tudnom kell a kódot is értelmezni, ha hibát keresek, ill. úgy megadni egy fejlesztési igényt, h csak a kódot kelljen megírni hozzá. Tehát egy ilyen botcampnak is lehet értelme egy diploma mellett. Is.
2022. aug. 16. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!