Udemy-n a töredékéből elérheted ugyanazt a szintet. Ha nem megy suli nélkül, akkor igazából szerintem sulival sincs értelme, egyszerűen hiányzik az önképzés képessége, ami hosszútávon nélkülözhetetlen programozóknál.
2019. okt. 10. 22:42
3/16 anonim válasza:
Már kéthetente indulnak kurzusok??? WTF? Szerintem nagyon átmentek tömegképzésbe, olyan érzésem van érzik a végét a dolognak és próbálnak minnél többet kinyerni a buliból...
2019. okt. 10. 22:59
4/16 anonim válasza:
Hozzánk szoktak jelentkezni onnan, eddig egyet vettünk fel, azt is elengedtük próbaidő alatt.
2019. okt. 11. 07:47
5/16 anonim válasza:
Akkor már annyira betelt a szakma, hogy kezdőként kb. lehetlen elindulni? Annyira sokat kell tudni, hogy az ember egy kezdő állást egyáltalán megkapjon? Egy CodeCool-osnak tuti van gyakolralti tudása, tutira vannak hobbi porjektje, amik lehet már akár egész komolyak is. Mégse kell a kezdő senkinek? Senki nem mondja, hogy oké, nem vagy tökéletes, de nálunk közelebb juthatsz hozzá? Ez annyira illúzió romboló :(
2019. okt. 11. 08:05
6/16 anonim válasza:
1, Nyilvan a cegeknek olyan kell munkaero kell aki rovid idon bellul elkezd penzt termelni
2, Par honap alatt nem lehet elerni a junior szintet se, foleg nem "zero to hero eztkellideirniaztanmukodik" udemy videokkal
2019. okt. 11. 08:15
7/16 anonim válasza:
5-os, egy amator troll vagy! :D
2019. okt. 11. 11:07
8/16 anonim válasza:
Nálunk ötből négy bevállt. Mondjuk a főni nagyon megválogatta, kiket vesz fel és pályakezdő elvárások vannak feléjük.
2019. okt. 11. 13:34
9/16 anonim válasza:
Én azt hallottak, a legjobb bootcamp, sőt, ez jó bootcamp.
De eléggé illúzióromboló, hogy az autodidakta tanulás nem jó (mármint önmagában), az OKJ nem jó, a bootcampek nem jók és az egyetem estin/levelezőin se jó.
Tehát ha valaki nem 19 évesen kezdi az egyetemet nappalin, habem 25, 30 évesen képezné át magát, az inkább felejtse el.
2019. okt. 11. 22:58
10/16 anonim válasza:
"Tehát ha valaki nem 19 évesen kezdi az egyetemet nappalin, habem 25, 30 évesen képezné át magát, az inkább felejtse el."
Szerinted orvosnak, jogasznak vagy barmilyen mernoknek atkepezned magad egyszerubb? Ha olyan konnyu lenne, barkinek sikerulne, de akkor meg nem lennenek olyan magasak a fejlesztoi berek es te sem akarnal programozo lenni. :D Nem tudom, min vagytok kiakadva, komolyan...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!