Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vélemények a codecool tanfolya...

Vélemények a codecool tanfolyamról?

Figyelt kérdés

codecool.com

E-mailben írtam nekik hogy mostanában mindenki leszólja a kódolási bootcampeket és hogy kb. lehetetlen hogy munkát tudnak ígérni. És azt írták nekem vissza hogy ''A mi full stack képzésünk szerződés szerint is állásgarantált. Amennyiben a végzést követő fél éven belül nem tudna a segítségünkkel elhelyezkedni, úgy nem szükséges befizetni a tandíjat vagy ha valaki már befizette azt, akkor visszafizetjük neki. A gyakorlatban viszont erre már csak azért sem szokott sor kerülni, mert 98%-os elhelyezéssel dolgozunk. :) '' Tehát, mik a vélemények? Elvégezte valaki náluk már? Siekrült elhelyezkedni?

2022. jan. 6. 15:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
64%

" A teljes állás az kb 240-500 ezerig terjed (az én ismerősöm 360 ezezért "kelt el", és nem volt semmilyen előképzettsége)"

Ez elég alacsony fizu azért! pl. A&K -s ismerősöm 550-ért "kelt el", alapvetően bölcsész diplomával. Én azt hittem a Codecool ennél jobb ajánlatokat tesz, végülis nagyobb iskola méretben. :O Hát ez azért gáz.

2022. jan. 7. 14:11
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
11 kicsit szerintem el vagy tévedve :) Nem lehetetlen a nagyobb összeg, de 1-2 éves tapasztalattal sehol, sehol nem fogsz 4-5nél többet keresni. A 4-5 is nagyon mák. 2-3 éves tapasztalat az már más kérdés.
2022. jan. 7. 14:54
 13/42 anonim ***** válasza:
43%

Programozó segédmunkások.

Kódolni tanulnak, semmi többet.

2022. jan. 7. 16:23
 14/42 anonim ***** válasza:
60%

Vagyis *betanított segédmunkás

Bocsi, elírtam.

2022. jan. 7. 16:24
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
14-es: nem mindegy? Állás van vele, fizetés van vele. Speciel inkább lettem volna kódoló segédmunkás, mint pincér, amikor bejött a covid.
2022. jan. 7. 16:33
 16/42 anonim ***** válasza:
84%
#14 mi lenne a mai világgal, ha egyesek nem állnának meg a szimpla középiskolai rendszergazda ágnál, és inkább elmennének ők is valami b*zi multihoz? Ott lennél csak igazán betanított majom, csak épp több pénzért.
2022. jan. 7. 16:39
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

@14 "Vagyis *betanított segédmunkás"

És, neked az a seggfájásod, hogy az ő munkájukra is szükség van?

2022. jan. 7. 18:27
 18/42 anonim ***** válasza:
67%

"Állás van vele, fizetés van vele."

Ja, csak nem akkora fizetéssel mint amit bekamuztok ide.

Az ilyen emberek soha nem lesznek programozók, soha nem fognak keresni még feleannyit sem, mint a szakemberek.

Nem, hogy 500-at, de 300-at sem ad értük senki, még itt a fővárosban sem.

2022. jan. 7. 18:34
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
#18 miért, az IBM mit csinál pl? Mindenféle jött-menteket keres akiknek fingja sincs az egészhez, felveszi őket, betanítja 1-1 pozícióra, 1 idő után ad lehetőséget hogy más ágat is kitanuljon, és akkor így szép lassan lépeget a ranglétrán, de még mindig egy senki igazából mert mindig 1 valamit vernek a fejébe, rálátása a dolgokra 0. És ilyennel van tele pl a fehérvári ibm
2022. jan. 7. 18:49
 20/42 anonim ***** válasza:
60%

Nincs baj a létezésükkel, csak mielőt valaki ilyen bootcampbe megy, mert hallotta X-től, hogy utána rögtön felvették és milyen jó a fizetése szembesüljön vele, hogy VALÓSZÍNŰLEG nem fog komoly munkát végzeni és csak "kódolni" fog.

Ha ez neki jó, akkor nyugodtan csinálja.

Csúnya a betanított segédmunkás kifejezés itt, de igaz. Szó szerint képesítés nélküli betanított munkások, akik alap feladatokat végeznek el.

Ezzel is lehet keresni, rájuk is szükség van, de fontos tudni mibe vág bele az ember.

2022. jan. 7. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!