Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vélemények a codecool tanfolya...

Vélemények a codecool tanfolyamról?

Figyelt kérdés

codecool.com

E-mailben írtam nekik hogy mostanában mindenki leszólja a kódolási bootcampeket és hogy kb. lehetetlen hogy munkát tudnak ígérni. És azt írták nekem vissza hogy ''A mi full stack képzésünk szerződés szerint is állásgarantált. Amennyiben a végzést követő fél éven belül nem tudna a segítségünkkel elhelyezkedni, úgy nem szükséges befizetni a tandíjat vagy ha valaki már befizette azt, akkor visszafizetjük neki. A gyakorlatban viszont erre már csak azért sem szokott sor kerülni, mert 98%-os elhelyezéssel dolgozunk. :) '' Tehát, mik a vélemények? Elvégezte valaki náluk már? Siekrült elhelyezkedni?

2022. jan. 6. 15:26
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, ez a mondat elég sok buktatót rejt: "Amennyiben a végzést követő fél éven belül nem tudna a segítségünkkel elhelyezkedni"
2022. jan. 6. 15:55
 2/42 anonim ***** válasza:
79%

A legjobb gyorstalpaló iskola ami létezik jelenleg itthon. Az összes többi egy lehúzás, mint pl green fox. Három ismerősöm járt ide, az egyik több pénzért kezdett el dolgozni mint amennyit én kapok a jelenlegi munkahelyemen diplomával. Ez semmit nem jelent, mert azóta sokat változott a piac és neki is mázlija volt, de ha akarsz akkor tudsz menni.

Amit az 1 ír: amikor bejött a covid, akkor feltették a kérdést a codecoolosoknak, hogy válasszanak: vagy ingyenes lesz a tanfolyam és nem kell visszafizetni, vagy ingyen kapnak még x hónap mentorálást amíg nem lesz munkahelyük. Ennyit a cég korrektségéről.

2022. jan. 6. 16:00
 3/42 anonim ***** válasza:
79%
ui: azt ne várd, hogy helyetted fognak munkát keresni, és majd ők benyomnak valahova. Neked csak az interjúkat szervezik meg a partnereknél. Csak a tudásoddal helyezkedhetsz el a tanulást pedig nem kerülheted ki. Ha eléred a szintet, akkor menni fog. Ha pedig nem vagy tökkelütött fajankó, akkor el fogod érni ha van kedved csinálni. A képzés díja a húzós egyedül, de ha valamire, akkor erre megéri hitelt felvenni. Van olyan idióta, aki autóra vesz fel hitelt, azon meg senki nem háborog...
2022. jan. 6. 16:03
 4/42 anonim ***** válasza:
15%

Jaj, a kótkúl asz natyon jóó.

Én is ott végeztem, tiszta ötösre. Ezután megajánlottak ety mektisztelő állást a lovári egyetem nyelvészeti tanszékén, amit röktön elfogattam. Ezután jött a tudómányos akadémiai takság, de a székfoglalóra írt beszédemet salynos gaz emberek ellopták.

Később tanulmány út keretében körbeutaztam európiában, na és mekkerültem a fődet több mint háromszor, ha lyól számolom. A fizetésem lyelen pillanatba úgy kilenc és fél millijó, de nekem dollárban. Most aszt várom, hoty kirájjá koronázzanak, amire minden eséjem mekvan. Mind ez a kótkúl támogatása nélkül nem lett vóna lehet séges.

2022. jan. 6. 16:18
 5/42 anonim ***** válasza:
71%

Hát ... valahova beraknak, valamilyen állásra ... de azt el is kell fogadnod.

Lehet köze nem lesz ahoz amit tanultál és 100%, hogy nem fizetnek jól. Szerintem egyetemista gyakornokokat jobban megfizetik majd.

Nem lehetetlen út, de inkább egyetemet ajánlom.

2022. jan. 6. 19:15
 6/42 anonim ***** válasza:
85%

"Lehet köze nem lesz ahoz amit tanultál és 100%, hogy nem fizetnek jól. Szerintem egyetemista gyakornokokat jobban megfizetik majd."

Kérlek tájékozódj mielőtt hülyeségeket beszélsz. Egy gyakornoki fizetés 150-200 ezer, de mindenhol. A program részét képezi, hogy már gyakornok vagy 5-6 hónapig egy cégnél, a tanfolyam végén, pedig felvesznek teljes állásba valahová. A teljes állás az kb 240-500 ezerig terjed (az én ismerősöm 360 ezezért "kelt el", és nem volt semmilyen előképzettsége)

2022. jan. 7. 00:16
 7/42 anonim ***** válasza:
77%
én azt hallottam, hogy ugyan felvesznek, de 6 hónap próbaidőre, és utána kiraknak, szóval így a codecool mentesül a garancia alól mert végülis teljesítette. De amúgy is, szerintem nem kellett volna ezt reklámozni egyáltalán, hogy állást is adnak. Adjanak tudást, az a lényeg, a Cisco CCNA sem ígér állást, és az is több száz ezer ft, sőt, Windowsos képzések is vannak, azok se ígérnek állást, csak tudást. Amikor jogosítványt csinálsz akkor sem ígérnek a végén kocsit, csak a tudást adják :D Érted... Aki programozni akar, de mondjuk rosszak a jegyei és egyetemre nem veszik fel, annak érdemes ilyeneket csinálni, mert legalább lesznek róla papírjai hogy valamit elvégzett, de úgy is a tudásodon fog múlni minden.
2022. jan. 7. 11:30
 8/42 anonim ***** válasza:
84%

"de 6 hónap próbaidőre"

Háromra, vagy inkább kettőre.

Hat hónap próbaidő törvénytelen is lenne.

2022. jan. 7. 12:51
 9/42 anonim ***** válasza:
78%
mennyi, de mennyi buta ember van... te jó isten..
2022. jan. 7. 13:00
 10/42 anonim ***** válasza:
52%
#8 akkor határozatlan idejű szerződés, vagy csak simán 6 hónapos szerződés és majd utána meghosszabbítják címszó, kiskapuk mindig vannak ... :)
2022. jan. 7. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!