Windowst használók, ti hogy vélekedtek a linuxról?
Szerintem rám célozgat! :D
Nem az én hibám hogy a linux nem képes teljesíteni az igényeimet és a hadvereimet működteni.
Csak a felét. Ezért csak fél. :D
Nem is egész.
Nálad lassú volt az aero? De sajnálom.
Integrált videókártyával voltak a lassúlások?
"A másik kérdésre: azzal kezdeném, hogy felraknék egy valamilyen MPlayert, mivel KDE-t használsz, ha jól értem, így KMPlayert. Ha azzal is szar, akkor megnézném, rendesen fel van-e rakva az nvidia driver."
Nem tudom rendesen fel van-e rakva, az lspci-it holnap megnézem, most jelenleg windows függésben vagyok. Vlc playert használok egyébként.
#61 Nem hiszem, hogy célozgattam, már az elején is expliciten mondtam, hogy te nettó baromságokat beszélsz :). És de, a te hibád, ha nem képes az igényeidet kielégíteni, mert nem vetted a fáradtságot, hogy kicsit utánajárj a dolgoknak. Persze nem is kell, ha nem akarsz, használj vindózt, senki nem fog leszólni érte (vagy ha igen, akkor szard le), csak az, hogy te nem tudtad megcsinálni rendesen, nem azt jelenti, hogy szar, ahogy ezt kb 137-edszerre mondom.
A lényeg az volna, hogy ha nem értesz valamihez, akkor ne akard megmondani a tutit az adott témakörben.
#62 Jóval lassabb, mint egy Ubuntu+Gnome2, sok compizos effekttel (nem most volt). NVDIA GeForce GO 6100-es kártyával, és ha jól emlékszem, 512MB dedikált vrammal.
512mb dekikált videó memória és másfél giga mellet lassú volt az aero?
Itt egy másfél giga rammal és egy dirctx 9-es karival sem lassúl be kicsit sem...
A proci tényleg nem mert, már a videókártya nem a porceszor kezeli az asztalt ezzel vették le róla a terhet.
Az szó hogy lassú az tényleg relatív.
De én ezzek mellé még játszom is. Semmivel nem lassabb mint egy ubi kezelőfelülete azt biztosra mondhatom sőt még mintha gyorsabb is lenne.
#68 Én is szoktam játszani, akkoriban meg főleg, de játékokkal nem volt nagyon gondom. Mindegy végülis.
Kérdező, esetleg egy
sudo apt-get install nvidia-current
utasítást is megpróbálhatsz, abból nem lehet baj így látatlanba se (fogalmam sincs, hogy beklikkolni hol tudod kde alatt, biztos lehet azt is).
Elolvastam a viccet igazából jó volt, de a linuxot én még annyival kiegészíteném, hogy:
Linux airlines:
Csodás repülő utad van de!
Hírtelen egy nagy és általad ismeretlen viharba kerűlsz.
Mivel nem volt még tapasztalatod a linux pilóta ként és eddig csak windows airlineszal utaztál ott pedig a profi légi irányítás kikerűltette a gépet és az ottani pilótának már van szakértelme a géphez de még neked is így a vihart kilehet kerűlni bárhogy a windows repcsivel.
De te rögtön hívnád a tapasztaltabb linux pilótát de a viharban nincs térerő.
A légörvények szinte szét szedik a gépet és az idegeidet is.
De később vissza jön a térerő ahogy kezd a vihar gyengűlni és sikerül kijutni a viharból az amúgy is tákolt géppel amit már egy vihar is szétszedet egy picit...
Mikor már azt hinnéd ettől rosszab nem lehet észre veszed hogy az üzemanyag jelző nem működik, nem jelez vissza, mivel te lecserélted a visszajelzőt egy újabbra, szebbre, jobbra és a leírásaban mivel régebbi mint a visszajelző nincs benne infó a működéséről.
Így nem tudod mennyi üzemanyagod van mert nem jelzi a gép szintén lezuhan mert elfogyott a nafta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!