Szerinted Minecraftban létezik Herobrine?
Amúgy hiába játszol peaceful-on mert akkor is hallasz hangokat. (zörejek, susogás, stb.) És ezeknek SEMMI KÖZE NINCS HEROBRINE-HEZ!!!( Én is hallom ezeket) Szerintem nem biztos, de lehetséges hogy létezik, de akkor viszont nagyon titokban tartják, ill. kontrollálják. Az is lehet hogy azért nem veszik ki, hogy a játék érdekes és titokzatos maradjon.
UI:
Ha mod van telepítve akkor semmi szükség nincs rá hogy az ember a chat-be írja be a /spawn herobrine-t mert akkor a játék magától spawnolja be a játékba, ugyanúgy mint a többi mob-ot.
Már nem azért,de Herobrine itt-ott létezik,a másik játékban már nem....amúgy csak egy mod...ÉS honnan tudod hogy a videóban nem azelőtt írta be hogy /spawn herobrine,hogy elkezdett forgatni?-.-
Van saját Minecraftom,barátnőmnél.Sokszor hallunk ilyen hangokat,de békésen játszik.tehát NINCS Herobrine....és mégvalami:valamitől jobban KÉNE félnetek:AZ ENDERMAN
Ugyanis az enderman mögéd oson,és megöl-.-
Egyébként még SOHA életemben nem láttam,szóval NEM LÉTEZIK!!!Más részt csak sima ember és valamilyen programmal kivették a szemét....NEM....KELL....RETTEGNI....TŐLE!!!!
am csak annyit tesz h lop,meg levágja a koronát azt cső....nem bánt
Most az előbb válaszoltam egy hasonló jellegű kérdésre,de most ki másolom a szöveget,mert nincs kedvem újra írni:
Na jólvan.Herobrine benne volt a Minecraftban,nem tom,hogy a mostani modern verzíókban is bent lenne.Mindenki azzal jön,hogy nincs,mert nem találják a skinét.Hát b*zmeg,nem azért,de nem tűnt föl,hogy a játék ugyanazt a char fájlt használja Herobrine-nál,csak a szemét kibuggolja a játék.Na csónapot!
Én nem mondok semmit, de elmondom, hogy létezhet. Ugye megvan steve Skin -je, egy kis programozással átlehet írni hogy egy bizonyos kis pontocskát átalakítson, ehhez még külön skin se kell, csak egy kis programozás. Ja és csak egy apró szó:
REJTETT FÁJL KÖCSÖG!!!XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!