MegaMultiMedia.eu webshopot ismeri valaki?
Sziasztok!
Én is rendeltem április elején 140e körüli értékben, előreutalással. Másfél hét után tettem rendőrségi feljelentést, mivel nem válaszoltak a felszólító leveleimre, telefonon nem voltak elérhetőek. Azóta átkerült a Budaörsi Rendőrkapitányságra az ügyem, ahova közben még egy hasonló eset is befutott.
Az ügyintéző vállalná, hogy több károsult is jelentkezzen nála. Egyéb részleteket nem írok, hátha azóta a károkozónk is rátalált erre a fórumra. Ha valaki jelentkezne az ügyintézőnél írjon nekem, megadom az elérhetőségét! Tőle személyesen többet is megtudhattok.
Sziasztok!
Látom mások is jártak úgy, ahogy mi is. Rendeltem az oldalról és nekem 28.000 forintom bánja, ezért feljelentést teszek a rendőrségen és mint hivatásos Mindenkinek ezt ajánlom. Mivel üzletszerűség is fennáll az ügyben - hisz másokat is átvert a cég - ezért megkérek mindenkit akit becsaptak, hogy éljen a feljelentéssel a rendőrségen. Az ilyen gerinctelen üzletvezetőknek nincs helye a társadalomban, a börtönben a helyük!
Szia!
Szerintem abba tudták belehúzni. de attól még nekem azt mondták, hogy törölt adószámmal nem csinálhatnak semmit!
a fejleményekről nem fognak tájékoztatni senkit mert "adótitok", de remélem jól fenéken billentik ezt a céglovagot!
Szia!!!
már megtörtént a feljelentés??
mert én is rendeltem és nem kaptam semmit!!!!
akkor én is csatlakoznék!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!