MegaMultiMedia.eu webshopot ismeri valaki?
idézet " Viszont sem a céginformációs szolgálat , sem a cégközlöny szerint nincs felszámolás alatt a cég!"
Ami késik nem múlik. De TÖRÖLTÉK AZ ADÓSZÁMÁT! tehát nem is csinálhatna a világon semmit legálisan!
Egyébként az e-cegjegyzek.hu a legtöbb infót tartalmazza.
A tegnap reggeli, furcsa módon letörlődött hozzászólásomban megírtam, hogy az emberrel 4 cég is kapcsolatba hozható, melyből 1 ez az áruház, másik 2 végrehajtás illetve felszámolás alatt van, a negyedik látszólag egyelőre okésnak tűnik. (google keresés az e-mail cím azonosítójára, de privátban megmondom én is.)
A cégközlöny 164060 oldalán ez található:
01 09 989841
Factor Partner 2000 Korlátolt Felelősségű Társaság (1141 Budapest, Szugló utca 82.; [24087120-2-42])*
A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága a Cg.01-09-989841 cégjegyzékszámú Factor Partner 2000 Korlátolt Felelősségű
Társaság (1141 Budapest, Szugló utca 82.) elnevezésű cég cégjegyzékében bejegyezte (törölte) az alábbi adatokat:
33. A végrehajtás adatai
33/1. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2013. december 12.
A végrehajtás ügyszáma: 7873767441
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Kelet-budapesti Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2014. február 6.
Bejegyzés kelte:2014/02/06
Fővárosi Bíróság
Én ezt úgy értelmezem, hogy felszámolás alatt áll, bár nem értek hozzá.
Idióta a böngészőm, írhatom újra GRRR :-( hogy kell firefoxban kikapcsolni a billentyűkombinációkat GRRR :-(
"Én ezt úgy értelmezem, hogy felszámolás alatt áll, bár nem értek hozzá."
Nem felszámolás, végrehajtás. a kettő nem azonos. a végrehajtás lehetne az is, hogy csak "levonogatnak" tőle tartozást apránként de működhetne. de itt nyilván nem ez a helyzet, mivel törölt az adószám. (NAV-os titkárnő mondott ilyesmit, meg hogy sok baj van a webshopokkal)
Komolyan javaslom az adószám ellenőrzését mielőtt bármit rendeltek, ezekszerint ez az új "szabályszerűség" netes vásárlásnál, akármennyire is nem lenne ez elvárható egy gyanútlan vásárlótól.
Az illető ember email címére rákeresve van több gyanús cég is (végrehajtás illetve felszámolás alatt) szóval ez valami céglovag lehet.
A webshop forráskódjából, kinézetéből amit látok, ez egy PHPSHOP típusú webáruház sabonból készült, mely nyílt forráskódú, és könnyen magyarítható/bármely más nyelv.
tisztára így néz ki, csak más színekkel, képekkel, de ezt nem nagy cucc megoldani. : [link]
-A képek máshonnan lettek összeszedve. ( [link] képkereső be tudja azonosítani, honnan.)
-A termék elnevezések szóról szóra megegyeznek más boltokban lévővel (a megfogalmazás is, idézőjelek közé téve a google megtalálja pont ugyanúgy)
-Az illető egy magyar ember, mivel a magyar verzió tökéletesen korrekt, de ha fent a kis zászlóra kattintotok, akkor a német/angol verzió nagy része is magyarul jelenik meg. Meg a nyelvhelyesség se az igazi.
-Az illető(k) kevesen voltak (1-2) mivel nem tettek bele sok munkát a honlapba. Semelyik terméknek mincs bővebb leírása, és mindig csak egy kép van. (rendes boltnál ezek a dolgok bővebbek)
Megjegyzem, a terméklapokon a külföldi verziónál is magyar az a kevés szöveg is.
Nem feltétlen nemzetközileg akarhatott csalni az illető, hanem azt a látszatot akarta kelteni a magyar vásárlóknak, mintha egy nagynevű külföldi áruház lenne. Erre való az EU domainnév is.
De a szerver magyarországon található, IP alapján megtaláltam.De lehet csak akkor veszik le a lapot ha rendőrség vagy a nav kéri, én magánszemélyként hiába szóltam.(A csaló weblap megtűrésével a tárhelyszolgáltató is bűnrészes lehet, de biztos van neki valami apróbetű az ilyen esetekre.)
Akinek van közösségi oldal hozzáférése, megnézhetné hátha talál valamit a cég tagjáról vagy a weblapon megadott kontaktszemélyről (ha létezik egyáltalán)
Amúgy, cégalapítás, bankszámlanyitás esetén csak ránéznek a személyire, vagy a központi nyilvántartásban is ellenőrzik? (csak hogy vajon lehet e hamis igazolvánnyal számlát meg céget nyitni)
Szia előző hozzászóló!
Valóban nem minden cégjegyzék oldal mutatja hogyha baj van a céggel! Sajnos!
ingyenes részletes cégadat kereső WWW.e-cegjegyzek.hu
ez meg is mondja ha baj van!
itt is megvan: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!