MegaMultiMedia.eu webshopot ismeri valaki?
Elnézést, nem követtem az eseményeket az elmúlt napokban.
A bejelentést az I. Kerülteti Rendőrkapitányságon tettem április 1-én, a száma: 01010/2474-3/2014. ált.
Most kaptam tőlük egy levelet, hogy átküldték az ügyet minden irattal együtt a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság - Központi Szabálysértési Előkészítő Osztályára. Szóval nem sok előrelépés van, a honlap még mindig elérhető :(
Split81!
milyen felszólító levelet írtál amit megkaptak?
papíron? emailben? ügyvédi felszólítás? vagy mi?
jó hallani hogy pénzt is kaptál vissza.
Split 81!
Jó olvasni,hogy neked visszautalták a pénzt.Ha esetleg tudnál segíteni abban,hogy mégis mit írtál nekik,az nagyon jó lenne!Mi is bepróbálkoznánk.
Válaszod előre is köszi!
Sziasztok!
Ma sikerült bezáratnom ezt a csaló webáruházat, így már másokat nem károsíthatnak meg! Az UNAS-t felkerestem a fórummal és nagy kínkeservesen sikerült elérni, hogy bezárják! Én is megteszem a fogyasztóvédelemhez a feljelentést, de már nyugodt vagyok hogy mást nem verhetnek át, ha a pénzem már lehet hogy sosem látom viszont :(
Remélem én vagyok az utolsó balek, aki ebben a boltban vásárolt… Ráadásul banki átutalással fizettem. :(
Fontolgatom, hogy együtt kellene lépnünk, akkor talán hatásosabb. Ha érdekel egy ilyen közös feljelentés, írjál privátban!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!