TP-LINK router hiba?
Ma vásároltunk egy TP-Link TL-WR720N típusú router-t.Egy D-Link DSL-360R típusú modemünk,és egy jiapeng külső hálózati kártyánk van.Beraktam a telepítő cd-t.Elkezdtem a konfigurációt.Felhasználó név,jelszó:admin,kapcsolat:Ppoe
ez jelenik meg,és nem tudok tovább lépni...pedig az összekötés szerintem jó,lehet h kompaitbilitási probléma van????,(windows xp-m van,de a laptopomra is próbáltam felrakni,ott vista van.)
Köszönöm a segítséget előre is!!!!

Itt egy videó arról, hogyan kell a routert összekötni a számítógéppel és hogyan kell beállítani.
Nagyon fontos!
A router a számítógéppel RJ45 Ethernet kábellel legyen összekötve!

maradjunk a router beállításnál.
Be tudtál lépni a router kezelőfelére böngészőn keresztül IP címmel?

Pontosan milyen DSL-360R?
Mer ezzel a típusnévvel már vagy 12 éve gyárt a D-Link ADSL modemeket, és nem mindegyikkel kompatibilis a TP-Link router. Ha valami nagyon régi szürke 4 ledesed van, azzal hiába próbálkozol.

Nagyon jó!
Ha sikerült belépned akkor el kell végezned a beállításokat.
ADSL internet esetén PPPOE kapcsolatot kell válassz, majd be kell írnod a szolgáltatódtól kapott felhasználónevet és jelszót. Ezt a szolgáltatói szerződésen megtalálod.
Ezután el kell menteni a beállításokat a SAVE gombra nyomva.
A routert indítsd újra.
Most már kell lennie internetnek vezetéken keresztül azon a gépen amelyiken elvégezted a beállításokat
De!
Ilyenkor már nem kell rányomni a számítógépen a Csatlakozás gombra , hogy tudj kapcsolódni a netre mivel a beállított router ezt elvégezte helyetted.
Ezt a régi Csatlakozási felületet töröld ki.
Majd simán nyomj rá egy böngészőre, és egyből lennie kell netnek.

Találtam egy fórumot ahol a D-Link 360R modemet próbálják TP-Link routerrel használni, hát tényleg sok embernek gondja van vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!