Heló Mindenkinek! Az lenne a problémám hogy vettem egy DS-Link DS-WR301ND Routert ÚJONNAN és miért nem működik több funkciója sem?
Nem csak te szenvedsz vele, a többi fórum tanulsága szerint. Nem kell mindenféle hulladék kínai márkát megvenni, csak azért mert olcsó.
Ennek a semmirevaló márkának még csak normális honlapja sincs, ahol normális angol nyelvű leírásokat lehetne hozzá szerezni.
"Köszi csak az a baj hogy nekem azt mondták az üzletben hogy ez egy megbízható márka."
Ne légy már ilyen naiv! Én is voltam eladó számtech boltban de még a Media Markt -ban is. Minden eladó volt, így számunkra minden megbízható márka volt. Legeltetni kellett a népet, hiszen mindent el kellett tudni adni. Nem maradhatott a nyakunkon semmi.
Persze értelmesebb boltok nem is tartanak ebből a márkából egy darabot sem. Bár sokan úgy fogják fel, hogy alacsony beszerzési árú cuccokból lehet nagyot kaszálni.
1-2 éve vannak a piacon, így tapasztalat kb. 0. A honlapjuk meg mindent elárul róluk. Semmit nem tudsz letölteni, firmware frissítést, de még egy rohadt kézikönyvet se. Jobban kéne tájékozódnod vásárlás előtt pl. az interneten, nem holmi jött-ment eladó hasra ütésszerű véleményére kell támaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!