Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van internet, de még sincs?

Van internet, de még sincs?

Figyelt kérdés

T-home, ZTE, ZXV10 H201L router. A led-ek szerint van internet. A router beállításainál is minden arra utal hogy van net (minden connect, és a letöltés/feltöltés sebességét is írja). Wifin csatlakozott laptop szerint max a jelerősség, csatlakoztatva is van és a win8 szerint még az adatforgalom is növekszik erről a wifiről.

A probléma az, hogy még sincs net. Ha nyitok egy böngészőt sok töltés után kiadja hogy nem jeleníthető meg az oldal. Telefon wifin azt írja, hogy nincs internet kapcsolat, miközben azt írja hogy csatlakoztatva.

Asztali pc kábellel is van csatlakoztatva a routerhez, azon sincs internet.

Ötleten sincs mi lehet a baja.. Már mindent kipróbáltam ami eszembe jutott..

Segítsen valaki!

2014. febr. 3. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem UPC-nél szokott ez lenni mikor karbantartás van. Én azt ajánlom, hogy majd reggel nézd meg vagy várj még úgy 1 órát . Ilyenkor én kiszoktam kapcsolni. Vagyis ki-be :D
2014. febr. 3. 00:27
 2/3 anonim válasza:

Winshock reset kell neki.

Vannak erre programok.

Szétnézhetnél az ip beállításoknál, a netbiosnál, meg a tűzfalbeállításnál is.

Rakj mindent autora ha lehet.

2014. febr. 3. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj valamit, ami közvetlenül IP-hez kapcsolódik. Skype, Steam stb. Ha ezek mennek, akkor a DNS a rossz, ami alapesetben a szolgáltatónál van.
2014. febr. 3. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!