TP-LINK router hiba?
Ma vásároltunk egy TP-Link TL-WR720N típusú router-t.Egy D-Link DSL-360R típusú modemünk,és egy jiapeng külső hálózati kártyánk van.Beraktam a telepítő cd-t.Elkezdtem a konfigurációt.Felhasználó név,jelszó:admin,kapcsolat:Ppoe
ez jelenik meg,és nem tudok tovább lépni...pedig az összekötés szerintem jó,lehet h kompaitbilitási probléma van????,(windows xp-m van,de a laptopomra is próbáltam felrakni,ott vista van.)
Köszönöm a segítséget előre is!!!!

A router szempontjából mindegy milyen az oprendszer.
Lépj be a router kliens oldalára (192.168.0.1) és ott próbáld meg beállítani a WAN kapcsolatot!

hát szerintem adsl net...
"Böngészőbe: beirod a router ip-t a 192.168.1.1 -t, felhasználó név: admin, jelszó admin (a router aljára rá is van irva)"
milyen böngészőbe írjam be,ha nincs netem????? :O

Ne legyél már ilyen értetlen
olvasd el a linket amit küldtem.
Megnyitsz egy böngészőt (akármelyiket lehet az Internet explorer, Chrome, Mozilla bármi)
Nem böngészni , szörfölni akarsz most a neten, hanem a routert beállítani. És a routert a böngésző felületén tudod megkeresni az IP címmel és belelépni a belső programjába ahol a beállításokat el tudod végezni.
Tehát kösd össze a routert a gépeddel a leírás szerint, kapcsold be, nyiss egy böngészőt internet kapcsolat nélkül, és a címsorba írd be az IP címet! A böngésző az IP cím alapján így majd a routerbe akar belépni

" 192.168.1.1-et ír???nem lehet h az kell??? "
Miért írsz 3 kérdőjellel? Miért rövidítesz? Ettől még nem értem mit akarsz kérdezni...
Fogalmazd meg a kérdésed érthetően kérlek

Még valami:
"egy jiapeng külső hálózati kártyánk van"
Nem ismerem ezt a típust, Ez egy USB-s Wifi hálózati kártya?
Ugye nem ezen keresztül akarsz a még teljesen új, még beállítatlan routerre kapcsolódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!