Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem írnak már sokan ki...

Miért nem írnak már sokan ki CD-re zenéket, filmeket meg DVD lemezre? Akkor a CD-s HIFI-t lejátszókat ki dobják sokan?

Figyelt kérdés

Ti is így gondoljátok, hogy ki dobjátok a HIFI tornyokat mert nem írtok semmit lemezekre, és így csak por fogó?

Sokat olvastam itt gyakorin mondták sok kérdezőknek hogy dobják ki a videomagnójukat mert már elavult és ezért nem érdemes szervizeltetni.

2018. márc. 20. 17:50
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

# 50: PC-t nem akarom be kapcsolni, akkor hogy hallgassak zenét?

Max a telefont kötöm össze a házimozival, vagy a tévét.

2018. márc. 23. 00:02
 52/54 A kérdező kommentje:
Vásároljak ilyent: [link]
2018. márc. 23. 00:07
 53/54 anonim ***** válasza:
PC-t nem akarom bekapcsolni... olvasd már el még egyszer, nem azt mondtam, hogy asztali PC-t építs... De mindegy, belegondolva, kár ennél a kérdésnél bármi tanácsot adni.
2018. márc. 23. 00:20
 54/54 Joell ***** válasza:
szia!en irok mai napig cd -ket es veszek is musoros zenei darabokat.a hifimben van egy pioneer cd lejatszo egyseg es jol szol ugy egyben.jo minosegben irok es jo lemezeket veszek eredetieket..en szerintem nem elavult..jobb mint a 6perces -3mb os tomoritett mhz-butitott mp3 zene.a whs es a dvd viszont sajna mar a minoseg hianyaban nem igazan eri meg.van akknel ne avul el soha.de be kell latni hogy mig egy zenei cd a mai vilagban tud minosegi lenni addig egy whs nem igazan a sajat kategoriaban...a whs utolso dofeset a hd -megjelenese adta.
2018. márc. 25. 03:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!