Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem írnak már sokan ki...

Miért nem írnak már sokan ki CD-re zenéket, filmeket meg DVD lemezre? Akkor a CD-s HIFI-t lejátszókat ki dobják sokan?

Figyelt kérdés

Ti is így gondoljátok, hogy ki dobjátok a HIFI tornyokat mert nem írtok semmit lemezekre, és így csak por fogó?

Sokat olvastam itt gyakorin mondták sok kérdezőknek hogy dobják ki a videomagnójukat mert már elavult és ezért nem érdemes szervizeltetni.

2018. márc. 20. 17:50
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Néha még a hangerő gomb se működik

DECK 1 KÉP: [link] Nagyíts bele és látod milyen a görgő és ott a szalag maradék is.

DECK 2 KÉP: [link]

Videó CD tálcáról: https://www.youtube.com/watch?v=il5TH3ZOS6w&feature=youtu.be

Most kicsit jobban ki jött a tálca.

2018. márc. 20. 20:51
 22/54 anonim ***** válasza:

A Millenium típusú hifiket ide érdemes vinni javításra:

[link]

2018. márc. 20. 21:18
 23/54 A kérdező kommentje:

Elmondom mikkor vettem a Tescoba 2008-ban.

Meg vettem a Millenium hifit már egyből gyűrte be a szalagokat, 1 db szalagot szét tépet, az egyik hangfal részénél nem szolt mikkor CD-t hallgattam. Vissza a Tescoba, ki cserélték ugyan ilyen re. Haza hoztam megint gyűrte a szalagot, az egyik hangfalnak rosszul szolt zörgött. Irány a szerviz, 2x el kelet vinni a szervizbe 2008-ban és egyszer 2009-ben mindig a kazetta részével, mindig nyúzta a szalagokat.

Miért jártam ilyen rosszul ezzel a hifivel?

Tesco miatt?

Van Philips VHS-m is, az már 5x volt szervizbe, de az sajnos pénzbe került a javítása már sajnos nem volt jót állása mint a Milleniumnak.

Mikkor felhívtam az a hölgyet aki meg mondja hova vigyem javíttatni a Milleniumt azt mondta a Samsung szervizbe.

2018. márc. 20. 21:52
 24/54 A kérdező kommentje:

Philips videomagnót is a Tescoban vettem.

A Philips DVD felvevőmet is ott vettem, de azt csak egyszer volt szervizben 2013-ban 6500 Ft volt a javítása, tálca nem nyílt ki és nem kapcsolt be.

Megint kellene vinni a tálca nem nyílik.

2018. márc. 20. 22:05
 25/54 anonim ***** válasza:
10%
Kit érdekel ez a sok bullshit szerinted?
2018. márc. 20. 22:10
 26/54 A kérdező kommentje:
# 25 Nem tetszik neked mit írok, nem kell ide írni.
2018. márc. 20. 22:22
 27/54 anonim ***** válasza:
Ajánlatos inkább valami régi komolyabbat venni. Nekem most a műhelyben egy Technics Deck 641 van. 5 éve vettem, kerek 4 ezer Forintért egy piacon. Nem működött tökéletesen, el is vittem egy fickóhoz aki foglalkozott ilyenekkel. Kicsit több mint 3 ezerért meg is javította. Ennek már úgy 5 éve, azóta van hogy napi 5-6 órákat megy és semmi baja.
2018. márc. 20. 23:00
 28/54 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés tényleg 2018-ban lett feltéve? Döbbenetes.
2018. márc. 21. 00:51
 29/54 A kérdező kommentje:
Igen. Mi a gond vele?
2018. márc. 21. 00:59
 30/54 anonim ***** válasza:

"Lehet majd veszek sok CD-t hogy HIFI-n is lehesen hallgatni zenét. Csak sajnos az nCore filmeket nem tudja lejátszani semelyik lejátszóm sem."

nCore film az valami új formátum akar lenni?

Amúgy meg az alap kérdést sem értem, ha az ember belegondol könnyen kitalálhatja, hogy az emberek többsége már se kazettát, se cd-t se dvd-t nem használ.

Mikor egy HD filmet is 10 perc alatt le lehet kapni, illetve zenéhez is ott egy rakat lossless formátum, akkor már sok realítást nem érzek a régi technikában, max ha valaki nosztalgiázni akar.

Aki meg annyira audiofil, hogy még a lossless formátumok sem elegek neki, annak tuti nem egy 30-40k s hifije van, hanem több száz k-s hangcucca.

2018. márc. 21. 02:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!