Miért szarozzák sokan a Razer-t?
Sziasztok! Sok helyen latom hogy az emberek egy viszonylag nagy részenek a véleménye a Razerről hogy "ócska szar". Miért van ez?? Mitől szarok??
Én teljesen meg vagyok elégedve a termékeikkel! Amit én is sokallok néha az az áruk, de látok drágább termékeket is más gyartóktól.
Azt akartam írni, amit az első is leírt.
Ezeket a drága termékeket célnak, nem problémának kéne tekinteni.
Azért szarozzák le sokan, mert értenek hozzá. A Razer jelenleg két jó terméket gyárt: a Deathadder Elite-et és a Goliathus egérpadot. A többinek mindnek van valami idióta hibája: 30 ezres "gamer" egérbe beleraknak egy irodai egerekbe való lézeres szenzort, 100 ezres headsetbe egy 350 forintos mikrofont, stb. A fejhallgatóikban alumínium kábelek vannak, mert a réz 50 Ft-al megdrágítaná. A műanyagok pár hónap alatt elkezdenek nyikorogni, recsegni-ropogni, az 50 millióra hitelesített kapcsolók egy éven belül tönkremennek, stb. A nevéből él a cég (de azt egész jól).
Nem, nem vagyok olcsójános, 12 db felső kategóriás egér, 4 db mechanikus billentyűzet és három audiofil fejhallgató van a háztartásban. Pont ezért van egy kicsit jobb rálátásom a témára az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!