Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szarozzák sokan a Razer-t?

Miért szarozzák sokan a Razer-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sok helyen latom hogy az emberek egy viszonylag nagy részenek a véleménye a Razerről hogy "ócska szar". Miért van ez?? Mitől szarok??

Én teljesen meg vagyok elégedve a termékeikkel! Amit én is sokallok néha az az áruk, de látok drágább termékeket is más gyartóktól.

2017. jún. 12. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Kognitív disszonancia. Mivel nincs rá pénze, könnyebb ezt úgy elviselni, ha rossznak tartja.
2017. jún. 12. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt akartam írni, amit az első is leírt.

Ezeket a drága termékeket célnak, nem problémának kéne tekinteni.

2017. jún. 12. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 3 Razer egerem volt és mind a háromnál jelentkezett néhány hónap után a dupla kattintásos probléma. Szerintem ez nem normális egy 25-30 ezer Ft-os egérnél. Ha rákeresel a neten láthatod, hogy elég sok embernek van/volt ilyen problémája, és mindegyik típusnál elég nagy volt a meghibásodási arány. Egyszerűen rossz minőségűek. Billentyűzetem nem volt, arról nem tudok nyilatkozni. Viszont volt még egy 45 ezres fejhallgatóm, amivel az volt a problémám, hogy szarabbul szólt, mint az elődje, ami egy 15 ezres Sennheiser volt..
2017. jún. 12. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 nekem is egy razer egerem van(deathadder elite) igaz nem olyan rég óta talán 1 2 hónap de én minden tekintetben megvagyok vele elégedve és rakerestem a problemára azt mondták hogy ha erősen fújjuk a réseken megjavulhat, de azért nem szertnék ilyen problémával szembenézni.
2017. jún. 13. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért szarozzák le sokan, mert értenek hozzá. A Razer jelenleg két jó terméket gyárt: a Deathadder Elite-et és a Goliathus egérpadot. A többinek mindnek van valami idióta hibája: 30 ezres "gamer" egérbe beleraknak egy irodai egerekbe való lézeres szenzort, 100 ezres headsetbe egy 350 forintos mikrofont, stb. A fejhallgatóikban alumínium kábelek vannak, mert a réz 50 Ft-al megdrágítaná. A műanyagok pár hónap alatt elkezdenek nyikorogni, recsegni-ropogni, az 50 millióra hitelesített kapcsolók egy éven belül tönkremennek, stb. A nevéből él a cég (de azt egész jól).

Nem, nem vagyok olcsójános, 12 db felső kategóriás egér, 4 db mechanikus billentyűzet és három audiofil fejhallgató van a háztartásban. Pont ezért van egy kicsit jobb rálátásom a témára az átlagnál.

2017. jún. 13. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!