Mi a véleményetek erről az egérről?
Figyelt kérdés
Razer DeathAdder Elite-et szeretnék venni sok jót hallottam róla és mivel én nagyon szerertem a razer termékeit ezért ezt kinéztem magamnak, de tudom hogy nem jó a razernél az ár-érték arány. Ennek ellenére ha valakinek van az mondja el a véleményét róla.2017. márc. 14. 22:06
2/6 anonim válasza:
Nekem csak egy DeathAdder 3G v3 van, de egyszerűen imádom. ASUS ROG Sica-t váltott le, mivel túlságosan kicsinek éreztem. Ujjbegyes/tenyeres fogással használom, nagyon kényelmes. Kissé nehéz, a súlyát még szoknom kellett először. Nem akarok elfogult lenni, sosem rajongtam a Razer termékekért, de ez nagyon tetszik.
3/6 anonim válasza:
#1: Na, egy csapat tizenéves értékelése aztán igazán sokat nyom a latban...
Amúgy ez a valaha gyártott legjobb DeathAdder variáns (három másikat is birtoklok, van összehasonlítási alapom). Gyakorlatilag az összes hibáját kijavították, főleg az anyagminőség terén fejlődött rengeteget.
4/6 anonim válasza:
Az èrzèkelője viszont mèg mindig nagyon elmarad a logitechtől, annyira meg lehet kapni azt is.
5/6 anonim válasza:
#4: Gyakorlatilag csak a gyorsulás érzékelésében és a LOD-ban tér el a Logitechtől, de akkorát úgysem tudok rántani rajta, hogy kiakadjon, az egeret pedig nagyon ritkán szoktam emelgetni. Átlátszó üvegasztaltól a fűrészporos tapétáig mindenféle felületen leteszteltem, és sehol sem ugrált vagy késett egy kicsit sem. Nekem ennyi elég ahhoz, hogy kiválónak minősítsek egy szenzort.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek :D
2017. márc. 15. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!