Igaza van a kérdezőnek, Előbb utobb meg fog szünni minden, ezért kell 1 db filmet 3 db merevlemezen tárolni.
Van olyan filmeim amik nincsenek fent torrenten. De nekem meg vannak...
2018. márc. 21. 20:08
42/54 anonim válasza:
"Figyelj lehet hamarosan el jön az a nap hogy már csak emlékezetünkbe lesz a letöltés, csak pénzért hallgathatunk zenéket Spotify-ról, filmeket meg nézhetünk Netflix-ről."
Szerintem előbb fog piros hó esni a sivatagban nyáron. :D
2018. márc. 21. 21:53
43/54 anonim válasza:
#41: És ezt hány ezerszer fogod még beírni különböző kérdésekhez?
2018. márc. 22. 08:18
44/54 A kérdező kommentje:
Vagy érdemes ilyent venni az én hifim sok hibája miatt? [link]
2018. márc. 22. 18:58
45/54 A kérdező kommentje:
Csak az a baj ez 1 CD-s.
2018. márc. 22. 18:58
46/54 anonim válasza:
Nem érdemes.
2018. márc. 22. 19:09
47/54 anonim válasza:
A minőség legalja. Ennyi pénzért már hallgatható rendszert össze lehet rakni '70-es '80-as évek beli cuccokból. Ez több dolog miatt is jobb opció: ha egy ilyen "modern" vacakban bedöglik egy sima IC-t, 95% hogy nem lehet beszerezni, így ha csak nem sikerül egy másik ugyanilyen tornyot venni amiből ki lehet bontani azt a 20-30 Forintos alkatrészt (aminek a hátralevő napjainak száma szintén kérdéses), akkor mehet a kukába az egész eszköz. A másik a hangminőség. Ezzel a 990-es típussal még nem találkoztam, viszont a 974-est már hallgattam és kb. azon a szinten van mint ahol egy 3 ezer Forintos aktív PC-s hangszóró (még normális hangfalakkal is). Valamint nem feltétlen szabad hinni a leírásnak, hiába néz ki úgy hogy a hozzá járó hangfalakban 2-2 hangszóró van, az esetek 80%-ban a felső magassugárzó csak dísz. Így a hangminőség is borzasztó. (Kb. 1,5 hónapja hoztak hozzám szervizelésre egy hivatalos adatlap szerint 3 utas, újonnan közel 60 ezer Forintos hangfalat. A három hangsugárzóból csak 1 volt ténylegesen beépítve, a többi csak dísz volt...)
2018. márc. 22. 19:20
48/54 A kérdező kommentje:
Akkor mit vegyek hifi helyett?
HDD vs Pendriveon tudjam hallgatni a zenéket. Nincs bekapcsolva a PC akkor hogy hallgassak zenéket, ha nincs kedvem bekapcsolni a PC-t, de akarok zenét hallgatni?
Talán tévén?
Ilyen házimozijaim vannak, mindegyikből kettő van:
Az egyikkel össze van kötve a hifi, és elég jól szól.
2018. márc. 22. 19:26
49/54 A kérdező kommentje:
# 47: Milyen hifit ajánlasz?
Az én Millenium hifim, és a philips mcm 166 hifim is sz@r szerinted?
2018. márc. 22. 19:44
50/54 anonim válasza:
50k ból egy mini PC bele egy értelmes hangkártya, és hopp még a HD filmek lejátszásával sem volna gond... fogyasztásban meg egint nem elsz több mint egy hifi de cserébe zenehallgatáson kivül lehet rajta filmezni, nettezni stb, max játszani nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!