Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem írnak már sokan ki...

Miért nem írnak már sokan ki CD-re zenéket, filmeket meg DVD lemezre? Akkor a CD-s HIFI-t lejátszókat ki dobják sokan?

Figyelt kérdés

Ti is így gondoljátok, hogy ki dobjátok a HIFI tornyokat mert nem írtok semmit lemezekre, és így csak por fogó?

Sokat olvastam itt gyakorin mondták sok kérdezőknek hogy dobják ki a videomagnójukat mert már elavult és ezért nem érdemes szervizeltetni.

2018. márc. 20. 17:50
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

A kérdező egy igazi futóbolond...

Nem érdemes túl sok értelmet gondolni a kérdés mögé...

2018. márc. 21. 08:09
 32/54 A kérdező kommentje:

"nCore film az valami új formátum akar lenni?"

MKV-s filmeket nem játssza le a DVD lejátszóim, x264 kódolású filmeket sem játssza le.

2018. márc. 21. 10:42
 33/54 anonim ***** válasza:
#30: Egy ismerősömnek Miskolcon van egy kis boltja, elmondása szerint még mindig havonta minimum 500 db írható CD-t/DVD-t vesznek nála, de rendszeresen keresnek videokazettát is. Nekem meg már hat éve nincs DVD író a számítógépemben. Döbbenetes különbségek vannak az ország egyes részei között.
2018. márc. 21. 10:55
 34/54 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem gyűjteni dvd filmeket, sokszor szoktam dvd-ni, és sok féle dvd lejátszóm volt, Lg, és így tovább, most jelenleg Orion dvd-ém, van, ha elromlik, nem viszem javítani, inkább veszek egy új lejátszót, inkább azon nézem, mint az online filmes oldalakon, mert bármikor megszűnhetnek........
2018. márc. 21. 17:17
 35/54 anonim ***** válasza:
Sőt, Videókazziról is szoktunk dvd-re másolni.....
2018. márc. 21. 17:20
 36/54 A kérdező kommentje:
# 34: Szerintem egy DVD felvevő többet ér mint egy sima DVD lejátszó, ezért egy DVD felvevőt meg éri javíttatni.
2018. márc. 21. 17:55
 37/54 A kérdező kommentje:
Szerintem a hifimet is meg csináltatom majd, nem lehet már ilyen hifiket kapni, dupla kazettás 3 CD-s váltó bakelit lemezjátszó.
2018. márc. 21. 17:55
 38/54 A kérdező kommentje:

Azt is szeretem a hifimbe ha lejár az egyik kazetta a DECK 2-be, akkor a DECK 1 automatikusan elindul.

Szintén automatikusan vált CD-t is az egyik CD lejárt.

2018. márc. 21. 18:02
 39/54 anonim ***** válasza:

Felvevö... komolyan, kivárod míg megy valami a tv-ben ahelyett, hogy lekapod netről... végül is a magunk ellensége vagyunk.

Ugyanez kazetta / cd váltáskor... Fogod magad, gépre letöltesz egy rakat zenét, vagy épp rádobod pendrive ra ha kocsiban akarod, aztán mehet, és nem csak annyi fér rá mint egy kazettára vagy cd re, de mindegy, végül is.

2018. márc. 21. 19:47
 40/54 A kérdező kommentje:

"Felvevö... komolyan, kivárod míg megy valami a tv-ben ahelyett, hogy lekapod netről."

Figyelj lehet hamarosan el jön az a nap hogy már csak emlékezetünkbe lesz a letöltés, csak pénzért hallgathatunk zenéket Spotify-ról, filmeket meg nézhetünk Netflix-ről. Vannak olyan filmjeim VHS-n át másoltam DVD-re, amik nincsenek fent a neten, mert csak nekem van meg.

2018. márc. 21. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!