Miért nem írnak már sokan ki CD-re zenéket, filmeket meg DVD lemezre? Akkor a CD-s HIFI-t lejátszókat ki dobják sokan?
Ti is így gondoljátok, hogy ki dobjátok a HIFI tornyokat mert nem írtok semmit lemezekre, és így csak por fogó?
Sokat olvastam itt gyakorin mondták sok kérdezőknek hogy dobják ki a videomagnójukat mert már elavult és ezért nem érdemes szervizeltetni.
A kérdező egy igazi futóbolond...
Nem érdemes túl sok értelmet gondolni a kérdés mögé...
"nCore film az valami új formátum akar lenni?"
MKV-s filmeket nem játssza le a DVD lejátszóim, x264 kódolású filmeket sem játssza le.
Azt is szeretem a hifimbe ha lejár az egyik kazetta a DECK 2-be, akkor a DECK 1 automatikusan elindul.
Szintén automatikusan vált CD-t is az egyik CD lejárt.
Felvevö... komolyan, kivárod míg megy valami a tv-ben ahelyett, hogy lekapod netről... végül is a magunk ellensége vagyunk.
Ugyanez kazetta / cd váltáskor... Fogod magad, gépre letöltesz egy rakat zenét, vagy épp rádobod pendrive ra ha kocsiban akarod, aztán mehet, és nem csak annyi fér rá mint egy kazettára vagy cd re, de mindegy, végül is.
"Felvevö... komolyan, kivárod míg megy valami a tv-ben ahelyett, hogy lekapod netről."
Figyelj lehet hamarosan el jön az a nap hogy már csak emlékezetünkbe lesz a letöltés, csak pénzért hallgathatunk zenéket Spotify-ról, filmeket meg nézhetünk Netflix-ről. Vannak olyan filmjeim VHS-n át másoltam DVD-re, amik nincsenek fent a neten, mert csak nekem van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!