Miért nem írnak már sokan ki CD-re zenéket, filmeket meg DVD lemezre? Akkor a CD-s HIFI-t lejátszókat ki dobják sokan?
Ti is így gondoljátok, hogy ki dobjátok a HIFI tornyokat mert nem írtok semmit lemezekre, és így csak por fogó?
Sokat olvastam itt gyakorin mondták sok kérdezőknek hogy dobják ki a videomagnójukat mert már elavult és ezért nem érdemes szervizeltetni.
DVD lejátszó-ra is érted hogy elavult?
DVD felvevő-re is érted hogy elavult?
Ez kettő külön kell érteni, az egyik csak lejátszik, a másik meg fel tudd venni tévéből is.
Nekem az írható optikai médiákkal az a problémám, hogy teljesen megbízhatatlanok.
Néhány év alatt olvashatatlanná válnak.
Ezek is olyan elavultak mint a videomagnó?
DVD lejátszó-ra is érted hogy elavult?
DVD felvevő-re is érted hogy elavult?
Ez kettő külön kell érteni, az egyik csak lejátszik, a másik meg fel tudd venni tévéből is.
Mi vagy Te, valami kib#szott végtelenített szalag?
Nyilván nem annyira elavult, mint egy magnó, de erre magadtól is rájöhetsz, ha nem vagy teljesen sötét.
Attól még borzasztó elavult a mai felhős, streamelős lehetőségekhez és pokoli gyors internetekhez képest.
"Mi vagy Te, valami kib#szott végtelenített szalag?"
Ésszel beszélj, én se csúnyán beszélek veled.
Ezt mindenki maga dönti el. Sokan néznek filmet DVD-ről, viszont a felbontása kicsi, emiatt elavult. Technikailag.
Attól még ugyanazt a filmet látod, csak nem lesz olyan éles a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!