"már megbocsáss de melyik Amd vga ról van szó ami nem fűt mint egy kazán mindegyik legalább 3x anyit fűt mnt egy Nv"
Már megint... -.-"
Tegnap egy másik kérdésnél nem azt írtad hogy végeztél a gyakorikerdesek.hu-val?
2012. máj. 29. 16:32
52/147 anonim válasza:
De tegyük hozzzá (ahhoz, h AMD-k nem fűtenek), hogy egy nV-s kari 80 fok felett enyhén szólva instabil. (Azalatt persze tökéletesen működik, ott atomstabil.) Bezzeg egy AMD kártya 90 fokon is röhögve megy... (Bár volt már dolgom GF9800, GF8800-al, ami 110 fokon letiltott, de semmi hiba nem volt a képen, és vsync-el 60 fps-t tolt...)
2012. máj. 29. 17:51
53/147 Csutak Gergő válasza:
hmm nekem egy laza hd4650 esem kiéget 102c fokon szerencsére valaki megvette a neten és állítólag xp mellett ment is és akkor vettem egy másikat ami ugyancsak baromira fűt és folyton baj van a coolerével ezek mellet vna egy Nv-m is ami passzív hűtéssel dobozban csak a táp és a proci cooler ment max 80fokon volt játék közben 100% terhelés
2012. máj. 29. 22:10
54/147 anonim válasza:
Ez már akkora facepalm. minden különböző modellnek más a hőtermelése. Egy GTX 480 110°C-ig is elmegy, de egy HD 6450-re meg elég egy kis borda. Szóval csak így dobálózni ezekkel az értékekkel kissé necces.
2012. máj. 29. 22:24
55/147 anonim válasza:
Amúgy ezt a kínos kis civakodást abbahagyhatjuk már?
Persze a legegyszerűbb az lenne, ha nem is írnék, de uram bocsá' nem bírok elmenni ekkora marhaságok felett, mint, hogy "az amd csak gyenge utánzata az intelnek".
2012. máj. 29. 22:27
56/147 Csutak Gergő válasza:
Intel 1968
Amd 1969
Egyébként ha megnézed a videót http://www.youtube.com/watch?v=Sw9-aP__lJA&feature=related rájössz hogy az Amd processzorok tökre úgy néztek ki mint egy P3 as Intel processzor csak kispórolták belőle a hőmegszakítót meg egyéb dolgokat.
2012. máj. 30. 21:01
57/147 Panda Péter válasza:
öreg, fejezd már be, ez szánalmas. ez a videó akkor volt menő amikor még én is PC GURU-t olvastam...
2012. máj. 30. 21:14
58/147 anonim válasza:
Pentium 4, K7. Mikor volt már ez ember? Nem ilyesmikkel kéne dobálózni, és ahogy Panda írta ez már szánalmas. Amennyi rálátásod van dolgokra, úgy se fogsz itt már semmit se bebizonyítani, szóval abba hagyhatnád.
2012. máj. 30. 21:44
59/147 Csutak Gergő válasza:
A válsz lényege pont az volt hogy bebizonyítsam hogy az amd másolat a filmben látottak alapján bizonyítom hogy az AMD egy sz*r másolata az intelnek akárcsak régen most is. Mellesleg jelzem hogy Romániában székelyföldön ritka kemény csávó az akinek P4 socket478 as alplapja és procija van
2012. máj. 31. 16:21
60/147 anonim válasza:
"hogy bebizonyítsam hogy az amd másolat"
Miért is? Ezek szerint a különböző architektúrák stb... másolatok. És mindezt egy olyan kis videóbol ami az ezred forduló környéki CPU-król csinál egy idióta melegedés tesztet. Ennyi faszág már az én agyamnak sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!