Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 550-ti vs 6850?

Gtx 550-ti vs 6850?

Figyelt kérdés
Msi 6850 vs Leadtek Geforce gtx 550-ti
2012. máj. 28. 14:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 anonim ***** válasza:

Ha már tuningolni is akarsz nem árthat beleszorítani egy arctic freezer 7 pro rev 2-őt.

Amúgy a használt piac játszik? Ha igen akkor vadássz össze egy Freezer 13-at, vagy egy Cooler Master Hyper 212+-t.

2012. máj. 28. 19:57
 42/147 A kérdező kommentje:
Használt piac, hát nem hiszem. Romániában az okazii.ro a legnagyobb használt "piac", de megnéztem, drágábban adják használtan mint újan :).
2012. máj. 28. 20:01
 43/147 anonim ***** válasza:
+Én egy GTX560Ti-t nyúzok Phenom 2 X4 955 mellett...
2012. máj. 28. 21:42
 44/147 anonim ***** válasza:
43/43 vagyok: És hibátlanul működik!
2012. máj. 28. 22:07
 45/147 Csutak Gergő ***** válasza:
0%

nincs user error azvan hogy a p*csöm televan az amd VGAk kal és soha többet nem fogok venni mert egy kalapa sz*rnak vélem 2ből2 AMDvga val szarul megy a gépem és más ugyanilyen chipsettel rendelkező alplap is szóvla régebb jó vgakat gyártott az AMD biztos most is de nekem elég volt belőlük ha tehetném kidobnám a pics*ba az egész6850es szarbó is elegem van és ebből a kurv*okos fóumból is

ezentúl inkább elegyek egy szervízbe hogy kérdezzek valamit mer az özzes Pedomaci meg istenfa*a képtelenvolt válaszolni hogy hd6850 vagy gtx560

2012. máj. 28. 22:25
 46/147 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kérdés, de válaszolni fognak. Moderáld magad, anyádék nem tanítottak szépen beszélni?
2012. máj. 29. 05:42
 47/147 anonim ***** válasza:
100%

Csutak Gergő:

Legalább valami KONKRÉT indokot mutatnál, hogy szarul mennek a VGA-k. Mert érdekes nekem 3 Ati/AMD kártyám volt és van is, és egyiknek sem volt baja. Attól, hogy neked nem jó valamiért(szerintem is user error, rosszul felrakott driver vagy akármi), nem kell leminősíteni az egész gyártót, mert rajtad kívül több ezer, több százezer ember kifogástalanul működik. Miért hiszed azt, hogy jobban értesz a dolgokhoz, mint Hart, Alex vagy Panda Péter? Ha még egy kib*szott fórumot vagy oldalt se vagy hajlandó elolvasni és tanulni belőle? Nézd meg. Hart és Alex rendesen, érthetően leírták a dolgokat, és abból is tanulhatnál, de nem. Makacs vagy. És miért dobálózol azzal a GTX560-nal? SZÓ SE VOLT RÓLA. Amúgy hogy megnyugodj, a GTX560 erősebb, de KURVÁRA nem az az árkategória. Mintha összehasonlítanál egy Ladát és egy Audi A3-mat. Remélem most már észhez térsz.

2012. máj. 29. 06:56
 48/147 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor szépen összefoglalnék néhány dolgot.

Először is tanulj már meg normálisan írni, külön szótár kell a megfejtéséhez annak amit írsz. Másodszor meg moderálhatnád magad.

Az meg oké, te nem szereted az AMD-t, rátudunk, de legalább ha már ilyen böszmeségeket beszélsz, értelmesen írd már le.

Amúgy az AMD igen jó vga-kat tervez(mert konkrétan a tsmc gyárt), a GCN is elég ütős architektúra lett, no meg ott vannak az APU-k.

"egész6850es szarbó is elegem van"

A HD 6850 az előző gen. egyik legjobb ár/érték arányú VGA-ja, kedvező fogyasztással(teljesítményhez mérten, ja és ha lehet a mostani 28nm-esekkel ne hasonlítsd össze a fogyiját), és nem is fűtött mint egy kazán.

"és ebből a kurv*okos fóumból is"

Akkor miért írsz ide? Oké, hogy egy felháborodott 14 éves srác vagy, de ha ennyire nem értesz a dolgokhoz, miért kell pofázni?

"ezentúl inkább elegyek egy szervízbe hogy kérdezzek valamit"

A legtöbb szervizbe csak átbasznak, nekem a 400-as Hexám helyet akartak rám sózni egy 550-es HKC-t, egy tegnapi kérdésnél meg HD 7850 helyett HD 6950-et akartak adni, olyan néven, hogy időtállóbb.

"az özzes Pedomaci meg istenfa*a képtelenvolt válaszolni hogy hd6850 vagy gtx560"

Most egy olyan embert sértegetsz, aki ezerszer többet ért hozzá mint te, ez ne zavarjon.

A GTX 560-ról meg szó se volt, és amúgy is nem sokkal jobb. No meg GTX 560-at HD 6870 áron dobálnak mifelénk, és a HD 6870 jóval jobb vétel.

2012. máj. 29. 15:17
 49/147 Csutak Gergő ***** válasza:
0%
már megbocsáss de melyik Amd vga ról van szó ami nem fűt mint egy kazán mindegyik legalább 3x anyit fűt mnt egy Nv
2012. máj. 29. 16:24
 50/147 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de még ezzel se vagy tisztába?

Megy az nV fan fröcsögés, de máshoz ahogy látom nem értesz.

Sajnálom, majd szét megy a fejem, nem fogok finomkodni.

nem a koroddal van a baj, ismerek olyan 14 évest aki ért is hozzá, de te nem vagy az, és ahelyett, hogy itt pofáznál legalább PH!-t olvasnál, hogy tanulj valamit is.

Amúgy elég nehéz lehet a felfogásod, ha még most se jöttél rá, hogy némi tudásbeli különbség van a javamra...

2012. máj. 29. 16:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!