Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 550-ti vs 6850?

Gtx 550-ti vs 6850?

Figyelt kérdés
Msi 6850 vs Leadtek Geforce gtx 550-ti
2012. máj. 28. 14:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/147 anonim ***** válasza:
100%

Most látom, hogy megint írtál, de megint tévedsz.

"ebből látszik hogy ti is csak tákoltok és remélitek hogy jól fog menni"

Kis tévedés, én konfigom építésénél 100%-ban tudtam, hogy jól fog menni. :)

"ebből is látszik hogy még igazán sosem használtad a kartyádat"

Nem is tudom, szerintem a furmark és a prime 95 egyszerre elég szép terhelést adott a CPU-nak, és VGA-nak is.

"és ha az Nv ben is van OC akkor mivan"

Te dobálóztál a gyári OC-val itt, erre úgy írod mint aki meg van sértődve...

"de legalább van rajtuk hűtés."

Tegyük fel, hogy szar rajtuk a hűtés(ami nem igaz, de tegyük fel), azt miért is az AMD hibája? Mert ugye nem referencia hűtésről beszélünk itt!?!

2012. jún. 1. 17:59
 82/147 Csutak Gergő ***** válasza:
0%
sorry de ha amd kártyákat használsz sosem tudhatod hogy működni fog
2012. jún. 2. 07:43
 83/147 anonim ***** válasza:
100%

Ez már tényleg no comment...

Am sorry, de te tényleg hülye vagy.

2012. jún. 2. 08:41
 84/147 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy azt áruld már el mire ez a nagy nV szeretet?

Mi volt jó mondjuk annyira a fermiben? Egy életképes kártya volt az egész sorozat alatt a GTX 560Ti, a többi pocsék ár/érték aránnyal rendelkezett.

Az meg, hogy 3 évig az AMD a legtöbb szegmensben jobb vétel volt, és most kiadtak egy kevésbe szart(kepler), azért még nem váltotta meg a világot az nV.

2012. jún. 2. 08:47
 85/147 Panda Péter ***** válasza:
100%
ugyanmár Hart, hát a dzsíforszgétéiksz mindig is jobb volt meg egyébként is a fejlesztőket lefizeti... öö izé támogatja az nV ;]
2012. jún. 2. 08:57
 86/147 Csutak Gergő ***** válasza:
0%
hát nemistudom van itthon az elektronikus szemetemben kb 5 halott amd kártya amiket csak játékra használtak és ő izé ő ahogy a garancia lejárt a kondik kiszáradtak meg a ramok károsodtak a hőtől és ő olyan vonalas lett minden azok mellett hogy 5/3 Ati cooler ki is volt égve szóval cserélve volt
2012. jún. 2. 14:43
 87/147 anonim ***** válasza:
100%

Egy rakat hibás nV-t én is össze tudok kukázni, ez rohadtul nem érv(már ha igaz, hogy így jártál én már neked semmi hitelt nem adok). No meg kondik. Ha tudnád ahhoz az AMD-nek mennyi köze volt, ő a GPU-t tervezte.

Amúgy meg ajánlom ezt, rád férne:

[link]

2012. jún. 2. 14:53
 88/147 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg csak te mondod a hülyeséget, mindenki ellened van. Ez valamit nem árul el(nem mi, te vagy az)?
2012. jún. 2. 14:53
 89/147 anonim ***** válasza:
100%

Tanul már meg írni az isten szerelméért. Megérdemelnél egy laskát már, annyira idegesítő.

"háháhá kiröhöglek és fingok rátok egy záptojás szagút"

A kis vicces. Helyesbítek kettőt kéne, bár úgy sincs olyan szerencsém, hogy Nyírbogát közelébe élj(ha tévedek akkor ebben várrom szívesen a javítást).

"aztán veszek egy Nv kártyát és röhögök rajtatok"

És szerinted ezt melyikünk nem szarja le?

"ezt a hülye bagázst ellentmondani 2 5x olyan okos embernek mint ti"

Lehet, hogy okosak, DE NEM ILYEN TÉREN. Szerinted viccből ajánlott kategória az AMD MINDEN normális szakmai oldalon?

".(apple iphone 4s chipset proci meg ilyesmi tervezésben főnök)"

Legyen főnök, de ha ilyesmihez nem ért ne pofázzon már bele.

"ő mondta hogy egy kalap sz*r az AMD kártya"

Remek, éljen boldogan.

"szerinted kinek hinnék inkább egy ilyen noname jáncsibá nak vagy nekik?"

Elhiszem ismered őket, hogy ezért hiszel is nekik, de tessék itt van ez az oldal. Regelj be, és vázold már fel azt, hogy az AMD egy csicska szar, oké?:

[link]

Várjunk, jé ott is ajánlanak AMD kártyát elég sokan. Ja, hogy ott is mindenki hülye, és csak ti értettek hozzá.

Ja és ezért elnézést, de ez már kikívánkozott:

Mi az anyádért nem húzol már el? itt írod, hogy szarsz az egész GYK-ra, de teszed itt a fejed. Pápá, nem fogsz hiányozni. Ha még igazad lenne(de nincs) akkor se értem mit töröd itt magad, láthatóan hajthatatlanok vagyunk, de így, hogy még fingod sincs semmiről. Az isten szerelmére egy processzor foglalattal se vagy tisztába, de pofázni azt tudsz. Szóval húzzál el szépen a bánatba, vagy bánom is én leszarom.

2012. jún. 2. 16:59
 90/147 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez már szánalmas tőlem. Itt jól felbaszom az agyamat, ahelyett, hogy nem is foglalkoznék veled, vagy épp röhögnék.
2012. jún. 2. 17:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!