Gtx 550-ti vs 6850?
Figyelt kérdés
Msi 6850 vs Leadtek Geforce gtx 550-ti2012. máj. 28. 14:50
141/147 A kérdező kommentje:
Wattafakk. Gergő, most tisztítottuk a gyári hűtőmet, overclockolva 46 fok alapjáraton terhelve maximum 64 re megy fel....
2012. jún. 5. 20:46
142/147 A kérdező kommentje:
nanana, nehogy már kihaljon a téma.
2012. jún. 7. 08:10
144/147 A kérdező kommentje:
Trágár szavak használatával nem leszel okosabb. Egyébként mondtad, hogy milyen béna Hart és Alex százalékaránya, akkor nézz magadra.
2012. jún. 8. 06:18
145/147 Csutak Gergő válasza:
igen nézzek magmara előbb nézd azt hogy évek óta itt vannak és 50% uk van és nekm 6% van mert pedopanda meg homialex és bunkóhart az Amd re élveznek otthon szóval csak az amd jó nekik
146/147 anonim válasza:
Én egy éve láttam őket... Ésd nekik meg úgy van 50%-uk, hogy valaki, aki hozzád hasonló nyomta a minuszokat, amúgy simán lehetnének 90%-osok... Amúgymeg ne gyerekeskedjetekmár, inkább húzzatok aludni...;D
147/147 anonim válasza:
Csutka: Csak elmondom neked, hogy nekik/nekünk NEM CSAK AZ AMD LÉTEZIK. Már leírtunk, ha valaki több pénzért szeretne gamer gépet, ott i5-t ajánlunk a gépbe. Alsóbb kategóriában inkább az AMD-t. Ha jól tudom Hartnak i5-s processzora van. Nekem féléve új gépem van, előtte 6 évig Intel Pentium 4 volt. MOST MEGINT MI A ... BESZÉLSZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!