91/147 A kérdező kommentje:
Ezen már én is szakadok Gergő :))! Magyarországról több ezer ember hülye, mert AMD kártyát ajánl, de ti 3-an vagytok a Dream Team, szakértők mindenben, csak ti vagytok az okosak, a többi pár ezer ember pedig hülye. Egyébként szólnom kéne a magyar tanárnőnek, adjon plusz magyar helyesírási házit :).
Na erre mit válaszolsz?
92/147 A kérdező kommentje:
Ja és Gergő. Csak úgy jelzem, hogy megrendeltem egy ASUS HD 6770 1GB-t, ma érkezett meg. Képzeld rohadt jó teljesítmény( GTA IV fullon, maxon simán megy)! Ha ennyire szereted az nVidiát miért nem veszel egy olyan kártyát? Most ha jól tudom AMD-d van. Lenne bőven pénzed, mert olyanokat mondtál, hogy adtad el az erősítőidet, hangfalakat stb. amiket építettél, azokból pedig kaptál 7000 lejt(kb. 470 ezer FT). Ezt mondtad, tisztán emlékszem! Akkor miért nem veszel egy rohadt pro nVidiát?
hagyjad kamu user az ember, csak azért jár fel ide, hogy nekünk trollkodjon aztán meg röhögjön a markába ahogy idegeskedünk rajta.
vezető apple programozó? chiptervező? jó hogy nem személyesen Jézus Krisztussal haverkodik. hagyjukmár...
2012. jún. 2. 18:24
Én is azon vagyok erősen, hogy fele se igaz(erre utaltam is), de mifelénk nála rosszabbat(vagyis unintelligensebbet is aki pofázik olyasmibe amihez szart se ért) is ismerek.
2012. jún. 2. 18:40
95/147 A kérdező kommentje:
Nem trollkodik, komolyan beszél(tényleg ilyen erőszakos hülye).
Ha annyiszor 5 Ft-om lenne, ahányszor Csutka megígérte, hogy többet ír ide ,már befizettem volna egy informatikai, valamint egy nyelvtan készségfejlesztő tanfolyamra, esküszöm.
2012. jún. 2. 19:14
2012. jún. 2. 19:14
"össze hasonlíthatjuk a két kártyát ha akarod"
Egy HD 6770-et egy GTX 560Ti-hez? Hozzáértés itt is megmutatkozik...
2012. jún. 2. 22:16
ja és azt válaszolom hogy hihetsz nyugodtan ennek a fos fórmnak én inkább maradok az apple programozóknál meg tervezőknél és halgatok arra aki ért hozzá nemhiába hogy kb 2 játék létezik ami úgy indul hogy feltüntetik az Ati-t. Talán gondolkoztál azon hogy nem hiába azt írja a játékok kezdete kor hogy Powered by Nvidia?
2012. jún. 2. 22:17
"kb 2 játék létezik ami úgy indul hogy feltüntetik az Ati-t"
Ebben is tévedsz(sebaj megszoktuk).
Manapság sokkal több gaming evolod felirat van, mint "the way it's meant to be played".
Tessék itt van ez:
[link]
2012. jún. 2. 22:20
Kapcsolódó kérdések: