Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 550-ti vs 6850?

Gtx 550-ti vs 6850?

Figyelt kérdés
Msi 6850 vs Leadtek Geforce gtx 550-ti
2012. máj. 28. 14:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/147 anonim ***** válasza:

Megint gyorsabb voltál. :D

Am igen, de hát ilyen is kell néha ide. :)

2012. máj. 28. 18:15
 22/147 anonim ***** válasza:

Elírtam.

"Amd csak egy sz*r másolata az intelnek"

Ehhez akartam írni a baromság trófeás megjegyzést.

2012. máj. 28. 18:17
 23/147 Panda Péter ***** válasza:
100%
ez már az "akkora-hülyeségeket-beszél-hogy-nem-idegeskedem-hanem-röhögök-rajta" kategória.
2012. máj. 28. 18:21
 24/147 anonim ***** válasza:

Jóindulattal annyit lehet ebből kihozni, hogy: Az AMD kártyák szeretnek AMD procikkal működni. (Hamár egy cég...)

Persze Intellel is, mert ha valaki vett egy I7-babámfaszaedisönt akkor nem fog AMD-re váltani, csak, hogy olyan kártyája legyen, szóval erre gondolnak az AMD-sek is, tehát nem fogják magukat szopatni, hogy 'ezzel megy-ezzel nem megy' . (Ugye akkor profitkiesés...)

2012. máj. 28. 18:40
 25/147 A kérdező kommentje:
Igen(kérdező vagyok), ez a Csutak Gergő gyerekről beszéltem. Egyébként ami neki nem tetszik az szar. Tehát ennyit lehetne levonni...Egyébként Gergő, az itteni % rendszer nem olyan mint máshol, nem nagyon kapsz 90 százalékon felül. Ez azért van, mert a legtöbb embernek fáj az igazság(mint neked). Hart és Alex értenek ehhez a legjobban. De te azt hiszed, hogy okosabb vagy mint Hart, Alex, prohardver meg egyéb tesztek, és mint sok más ember...
2012. máj. 28. 18:47
 26/147 anonim ***** válasza:

Szval ő volt a haverod aki szerint a 2GB-s GTX550 jobb a HD6850-nél?

"Hart és Alex értenek ehhez a legjobban."

Ide magam helyett Pandát tenném. :)

2012. máj. 28. 18:50
 27/147 A kérdező kommentje:
Pandát nem ismerem. Egyébként szerinte az számít nagyon sokat, hogy mekkora a memóriamérete a kártyának. De azért ért ő is valamennyire a gépekhez. Ma tisztítottuk a procimat ki, újrapasztáztuk(még soha nem csináltam). De Alex tudsz ajánlani egy procihűtőt(azt amelyiket a másik témába ajánlottad drága,Hyper TX3 EVO)?
2012. máj. 28. 18:56
 28/147 A kérdező kommentje:
Fentebbi kommentbe Gergőről beszéltem.
2012. máj. 28. 19:05
 29/147 Csutak Gergő ***** válasza:
ó tudjátok én nem használom a wikipédiát de saját tapasztalatomból tudom hogy sz*rt nem ér az Ati az intel processzor mellett küdltheted pandának vagy felőlem pedo macinak is de a lényeg az hogy az Amd videókártyák akkorsem lesznek kompatibilisek Intel processzorokkal. A softwarek ütik egymást a két márka pedig nem lesz kompatibilis és nem is volt a kettő kombinálásából brutális hardware károsodások is következhetnek illetve a kékhalált biztosítja az intel és az Amd keverése. Szeretem hogy két nagyokos felnőtt harcol ellenem 14/f és akkor sem lesz jó vége 6850et tenni gtx 560 helyett. Kezdett elegem lenni ha a kedves kérdezőt nem tudom meggyőzni akkor majd tapasztalja a saját bőrén. Én már tapasztaltam csak jót akartam neki de ti két okos meggyőztétek mindenképp 6850 mellett azt nem is nézve hogy menyire kib*sztok szegénnyel :). Nekem most is egy rohadt ati radeon hd 4650 em van a quadcorem mellett és napi legalább 1 kékhalálom van. RAM hiba nincs OPrendszer nemrég volt ujratéve (előtte is ugyanezt csinálta) és ha kicserélem egy nvidia 7800GT re már az is gyorsabb a gépben és nem kapok kékhalált.
2012. máj. 28. 19:07
 30/147 A kérdező kommentje:

1. Nem gtx 560 ról volt szó, hanem 550-ti-ről.

2. Eddig a fórumon senki sem panaszkodott, hogy Hart vagy Alex félrevezette őket, eddig mindenki megvolt elégedve.

3. Ne csúfolkodj másokkal, csak mert jobban értenek hozzá mint te.

2012. máj. 28. 19:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!