Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri spórolni egy Macbookra?

Megéri spórolni egy Macbookra?

Figyelt kérdés
Tényleg sokkal jobb és tartósabb?
2011. szept. 1. 19:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 Argloss ***** válasza:
Nos nem tudtam meg miért olyan jó a MagSafe. Mármint ha azt akartad mondani, hogy azzal nem lehet lerántani a gépet, vagy nem lehet kiszakítani figyelmetlenségből a helyéről, azt nem nagyon tudom elképzelni. Ami nem szakad, vagy húzódik ki a helyéről az rántja magával azt amihez hozzá van kötve.
2011. szept. 5. 00:42
 52/67 anonim ***** válasza:
Látom fogalmad sincs, hogy mi az a MagSafe.
2011. szept. 5. 00:46
 53/67 anonim ***** válasza:

csak neked, legalább utána néztél volna mielőtt leírod ami egyértelműen hülyeség.

[link]

2011. szept. 5. 00:47
 54/67 Argloss ***** válasza:
Mivel megkérdeztem nyilván nincsen. Hordozható almát nem használtam még csak asztalit... Örülök, hogy eljutott hozzád a kérdés. Válaszolnál rá?
2011. szept. 5. 00:49
 55/67 Argloss ***** válasza:
Ilyenkor nincs az az isten, hogy angolul olvassak, ezért kérdeztem.
2011. szept. 5. 00:50
 56/67 anonim ***** válasza:

Bocs.

Ha a MagSafe-re vonatkozik akkor ott van minden a linkben. Gyakorlatilag lehetetlen lerántani vele a gépet vagy kiszakítani. Nekem egyszer sem sikerült pedig rengetegszer akadtam már bele vagy húztam a gépet és a kábel bakadt így kihúzódott. Más gépeknél meg mindig vagy a gépet rántottam magam után vagy a kábel rántotta vissza az egészet.

A régebbieknél még előfordultak hibák amikor megolvadtak pl. Az újaknál már nincs ilyen.

Plusz benne van egy led ami eleve mutatja, hogy éppen töltve van-e az akku vagy már feltöltött.

Ezek ilyen apróságok, de pont ezek miatt drágábbak a macek na meg az USA EU adó miatt is.

2011. szept. 5. 00:55
 57/67 anonim ***** válasza:
Magyarul nem találtam leírást. Mágnessel csatlakozik a géphez, így lehetetlen, hogy lerántsd, mert az az erő ami a gépet pl az asztalon tartja sokkal nagyobb, mint amit a mágnes kifejt.
2011. szept. 5. 01:00
 58/67 Argloss ***** válasza:
Akkor azért teljes mértékben nem írtam hülyeséget. Nekem még sohasem sikerült lerántanom a laptopomat. Ha beleakadok a vezetékbe, akkor kihúzódik, bár nyilván nem minden irányból, de ha hülyén pakolja valaki a drótokat, akkor ez a mágneses megoldásnál sem érhet sokat szerintem. A laptopomon van egy led, ami a töltöttséget jelzi, szóval erről a kényelmi funkcióról sem kell lemondanom. Amúgy gyártásügyileg nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne egy ilyen csatlakozó, de néha hasznos lehet...
2011. szept. 5. 01:08
 59/67 anonim ***** válasza:

Mondom egyszerűen lehetetlen lerántani, mert kihúzódik mindenképpen. Max ha ráteszed a gépet és valahogy beleakad a gépbe.

A régieknek volt gyenge pontja a vezeték és a csatlakozó ragasztása és volt amelyik átolvadt. De az új verziónál már ez lehetetlen.

:) Szerintem ha ő ki tudja húzni akkor nincs olyan erő ami lerántaná a gépet.

http://www.youtube.com/watch?v=xlrv25Unzxc

2011. szept. 5. 01:19
 60/67 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit vitáztok itt össze-vissza semmi értelme. Íme a prémium kategóriás gépek.

Valóban sokkal olcsóbbak, mint az apple termékei. :) :) Naná hát persze.

Kár, hogy az i3-as CPU gyengébb, mint az i5 és mégis van olyan gép amit ezzel szerelnek és drágább mint egy Macbook pro.

[link]

2011. szept. 5. 05:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!