Megéri spórolni egy Macbookra?
Kár, hogy itt nem lehet szerkezsteni. A hátulja nagyon ocsmány annak a gépnek. Nem értem, hgoy megcsinálnak egy ízléses gépet és így elqrják a hátulját.
Na meg MagSafe csatalkozó sincs ami nyilván drágább, mint a sima csatlakozó.
"Ja igen és ami még feltűnt nem SSD van benne, hogy ha már az Airrel állítottad szembe.
Sok kicsi sokra megy árban."
Na jó, itt hagytam abba. Szerintem mindketten tudjuk hogy mit mihez hasonlítottam, erre a csúsztatásra nem vagyok kíváncsi.
"ki mondta, hogy a fém ház miatt olyan drága?"
Itt próbáltad bizonygatni, hogy az Apple gépek nem is annyira drágák más márkák hasonló kategóriájú gépeihez képest. Miután kiderült mégiscsak jóval drágább, most jön a megfoghatatlan és totál szubjektív user experience fogalma. Tudod nekem meg más laptop, más rendszer hozza meg azt a felhasználói élményt. Mert különbözőek vagyunk. Kár hogy ezt elvakultan nem tudod észrevenni, és számodra így csak egy márka létezik. Mostantól abbahagyom veled ezt a vitád, mert értelmetlen, hittel nem tudok vitatkozni.
Ebcsont:
Így van, jól látod.
Argloss:
A MagSafe azért fontos, hogy nehogy véletlenül 2 ezerért új tápot vegyél, ha a régi elromlik :-))))
Meg a mini-display port is fontos(hogy csak az legyen), hiszen így vagy a drága és megbízhatatlan átalakítóval szívsz(kollégánál látom), vagy a monitort is az almától rendeled. :-)
Amit linkeltél abban még optikai meghajtó sincs, így gondoltam, hogy az airhez hasonlítod. A macet nem nyitottam meg.
Miért fontos a Magsefe? Te hol láttál már tápot 2000-ért? Úgy 15k körül vannak. És még én csúsztatok. Nem a táp miatt, de láttam már kiszakadt tápkábelt meg táppal lerántott gépet is. Egyik sem szép látvány.
Csak egy kérdés használtál már egyáltalán Mac-et meg OSX-et legalább egy hónapig?
Mert én már használtam wint, linux-ot is elég sokat és mindkettővel jóval több volt a szívás.
Az átalakítót nekem adták a géphez és eddig egy monitorral és projektorral sem volt gondom.
Megnéztem mindkét linket. Maradjunk annyiban, hogy a Dell bőven más kategória, mint az apple. Ez ugyanúgy csúsztatás, mint amivel te engem vádoltál.
Én azt mondtam, hogy egy hasonló gépet ami kb azt tudja, erre te belinkelsz egy jóval gyengébb gépet. Nevetséges.
Apple az üzletpolitika nagy bajnoka. Tudja mit hogyan és hol lehet jól eladni. Nem véletlen, hogy Amerikában sokkal többen használják az Apple gépeit, mint máshol a világon. Ott valahogy így gondolkodnak a Mac használók átlagban:
"masszív, fémből van, strapa, drága, akkor csak jó lehet ... megveszem!"
Le sem szarják hogy mi van benne, mert abszolút segg hülyék hozzá. Nekik arra kell, hogy megnézzék az emailt, facebookot, broadcastingoljanak a justin.tv-n, egy-két agyzsibbasztó játékkal játszanak.
Akik meg értenek a számítástechnikához, általában túlzottan is és megveszik az Alienware-t és egyedi konfigot állítanak össze laptopban. Igen, ezt is lehet ott. Kiválasztják mi legyen benne, +ram más proci és megrendelik neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!