Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze tudnátok rakni egy...

Össze tudnátok rakni egy konfigurációt?

Figyelt kérdés

Segítséget kérnék gépvásárlás terén. Szeretnék egy időtállóbb konfigot összerakni, de nincs sok ötletem hozzá.

Videokártya, alaplap, CPU szerintem mindenképpen kell új.

Gépház van, merevlemez van és táp is.

A táp egy BeQuiet Pure Power 10 500W-os félmoduláris. Nem tudom ez a teljesítmény mennyire elegendő egy modernebb géphez, de ha igen, akkor ezt sem cserélném.

Memóriából jelenleg 4x4GB DDR4 2400MHz Kingston modulok vannak, ezt sem tudom, hogy kellene-e cserélni vagy sem. Mennyirésgre szerintem elég a 16GB csak ugye ez nekem 4 modulból jön össze.

AMD vagy Intel igazából mindegy, amelyik jobban megéri.

Elsősorban általános felhasználásra és játékra kell a legújabb extrém gépigényű játékok annyira nem érdeklnek, a lényeg, hogy időtállóbb legyen, tehát mondjuk 5 év múlva is legalább egy középkategóriát képviseljen.

Elsősorban FullHD felbontás, de a jövőben tervezek nagyobb mintort venni, szóval nem árt ha a gép (videokártya) nem válik teljesen használhatatlanná nagyobb felbontásnál sem.

2022. jún. 15. 10:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
85%
Látod, hogy őt nem érdekli az ár/teljesítmény arány, csak a ddr5, másik kérdésnél is azt nyomatta, hiába volt a kérdezőnek laptopja(!!), ami csak ddr4-et fogad..
2022. jún. 15. 12:08
 22/67 anonim ***** válasza:
0%
#26 Azért ddr4nél is hatalmas különbség volt ddr3 és ddr4 között akkor most ddr5-nél pláne... Nem kellene leragadni ha van lehetőség váltani elérhető áron akkor jobb a ddr5 sokkal.
2022. jún. 15. 12:10
 23/67 anonim ***** válasza:
77%

Ez a lepontozott anonim ugyan az az idióta aki beégett a másik poszt alatt?

Már mondtuk hogy menj elidni Pistike, még az értékeléseid és a beszédstíludod is ugyan az.

Nagyon jó dolog ez, mert remélem bannolnad, ha már elkezdted kavarni a sz*rt.

2022. jún. 15. 12:21
 24/67 anonim ***** válasza:
81%

Játékokban nincs teljesítmény különbség a DDR4-3200/3600 és DDR5-6400 között, cserébe utóbbi több mint kétszerannyiba kerül.

Az elérhető ár az a legtöbbünk számára pár ezer Ft felárat jelent, nem azt hogy ugyanannyiért veszünk feleannyit :)

2022. jún. 15. 12:21
 25/67 anonim ***** válasza:
81%

Jah az is konfig kérdés volt és asszem a videókártyákkal csinálta ezt.

Erősködik a semmin értelmetlenül.

Nah most is bevallod, hogy beégtél vagy sírsz még pár sort?

2022. jún. 15. 12:22
 26/67 anonim ***** válasza:
0%
#26 hát akkor épits ddr4-re de ilyenkor már nem sok értelme van pár hónap és megjelennek alacsony késleltetésü ddr5 ramok hosszútávon a ddr4-el csak veszitesz.
2022. jún. 15. 12:23
 27/67 anonim ***** válasza:
0%

#26 ddr4 2014be jelent meg a ddr5 meg 2020 ba vagyis 6 év különbség és fejlődés.

Ha megveszed ddr4-es alaplapot akkor be kell érned jövőbe ddr4-el mikor már ddr5 igényes játékok és appok érkeznek akkor pácban leszel

2022. jún. 15. 12:25
 28/67 anonim ***** válasza:
72%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Megtaláltam anonim butuska barátunkat ugyan azt írja, igyan olyan stílusban és ugyan olyan pofátlan.

Ugyan azokkal az értékelésekkel.

2022. jún. 15. 12:27
 29/67 anonim ***** válasza:
0%
#30 én meg ignorállak mert nem is veled beszélgetek. pápá
2022. jún. 15. 12:27
 30/67 anonim ***** válasza:
84%

Pedig nekem irogattál viddza itt is és ott is.

Aztán nehogy írjak a gyk adminoknak, hogy itt valaki direkt kavarja a szrt, hogy másoknak rosszabb legyen.

2022. jún. 15. 12:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!