250-300 ezer ft között milyen gamer pc-t lehet össze rakni?
Milyen gépet? Természetesen jót.
Esetleg gép összeállítást akartál kérni (bár a kérdés kiírása nem ezt sugallja)? Ebben az esetben a hatalmas gyakorikérdések.hu banner alatt jobbra találsz egy kereső panelt, ott a lenyitható fülnél meg maradj a számtech-hardverek részen és keress összeállításokat, mert minden héten van minimum 2 ilyen árkategóriában.
Kedves második egyátalán nem értesz a dologhoz 4 gb ram egy 315k-s pc-be meg minek abba 21k-s gépház?! 200.000 forintból jobb rx 580 konfigot össze rakok...
Így már mindjárt jobban néz ki:
Konkrétan Asus Strix RX 580 8gb-s kártyájával ki tutam jönni 300.000 ezerre , úgy , hogy i5 8500 és 16 gb ram van mellette. Ha szeretnél ssd-t vagy kevesebbet szeretnel kolteni akkor ezek kozul a kartyak kozul válassz:
Úgy látom te nem értesz hozzá.
Ahogy 4x4 GB ram volt, csak a PCX-nél 4 GB-s modult választottam.
A 200-es konfigodat nem látom.
Viszont egy fapados lappal solo modul ramos (off channel) PC-t kitettél annyiba mint én, csak MFSAR (visszavezetett jelű aktív védelem) és nélküli és UVP 1 (mint a régi ajtótámasz Codegen) táppal.
és rétegelt lemez házzal, amiben a 185W TDP-s kártya nyáron gondolom süsse magát meg.
Tényleg értesz hozzá.
Privátban elküldöm a képet kérdező.
Az enyémben különbség, hogy nem tettem bele házat, mert annyi van 15-20e forintos kategóriában ami élhető.
Ja meg a különbség SSD, FRW0, OPT2 védelemmel ellátott táp.
OC ready lap és in-line (aka 2x vagy quadra) dual channel hűtött Crucial ramok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!