Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Éredmes macről windowsra váltani?

Éredmes macről windowsra váltani?

Figyelt kérdés
A helyzet: vettem egy macet egy éve. Nem szeretem, de nem akarok pc-re váltani. Okom: ezzel a géppel sokkal menőbb vagyok. Akárki akármit mond az apple cuccok igen is menőbbek.

2022. máj. 23. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 Morzsi007 ***** válasza:

Az a baj, hogy a hollywoodi filmekben ez teljesen normális, hogy Mac-et használnak.

Nálam a menőség kifinomultság nem egy számítógépnél kezdődik, hanem sokkal komolyabb, nagyobb dolgoknál. Majd egyszer Te is fel fogsz nőni és máshogy fogod látni a dolgokat. De remélem nem androidot használsz, mert az annyira nem…

2022. máj. 25. 13:39
 32/70 anonim ***** válasza:

geek / nerd = nyomi ..

hát.. tudod ezek nélkül nem lenne MAC, meg Iphone-..

:)

2022. máj. 25. 13:41
 33/70 A kérdező kommentje:

"te is fel fpgsz nőni" - igazi öreg looser duma. a korod nem tesz se bölcsebbé, se okosabbá. legocskább érv amit hallottam.

igaz, a nyominak is meg van a haszna. jó, hogy vannak, így termelik a menő javakat. :D

2022. máj. 25. 13:51
 34/70 anonim ***** válasza:
100%

Mondok pár geek, vagy half-geek embert.

Elon Musk, Bill Gates..

azt mondod nyomik ..hmm..

2022. máj. 25. 13:55
 35/70 Morzsi007 ***** válasza:
100%
A szemembe menőbbnek néznél ki, ha lenne egy normális házad, komolyabb autód, mondjuk egy Prosche Panamera, mégis csak családi autó, ha esetleg lenne gyerkőc és egy topmodell barátnőd, így menőbb kép alakulna ki rólad. Ez helyett egy számítógépekkel meg windows-zal dobálózol. Most röhögnöm kell. Majd, ha lesz csak egy a három dolog közül jelentkezz. Nem beszélj már nekem a semmiről….
2022. máj. 25. 14:10
 36/70 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ne érts félre, semmi bajom az Apple-el, 12 éve iphone-t használok, meg vannak almás cuccok otthon, de rohadtul nem érzem magamat többnek ezek miatt, másokkal szemben.
2022. máj. 25. 14:12
 37/70 A kérdező kommentje:

35. nagyon tévedsz.

van lakás, toppos csaj, gyerek meg nem kell. kocsi se mert nem járok munkahelyre.

34. elon nem geek, hanem egy isten.

36. pedig több vagy.

2022. máj. 25. 14:33
 38/70 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Akkor jó. 👍
2022. máj. 25. 14:37
 39/70 Alex Fly ***** válasza:
100%

@30: az, hogy Hollywoodban szinte mindegyik filmben Macet használnak, k~t dolognak köszönhető:

1. Az Apple fizet a termékelhelyezésért (reklám). Ez teljesen megszokott, lásd pl. a 90-es években készült filmekben mindenki Sony Trinitron monitort és tévét használt...

2. Az Egyesült Államokban ez számít az elterjedt, általánosan használt hordozható számítógépnek. A 80-as, 90-es években az amerikai asztali számítógépek minimum fele Mac volt, miközben itt az 1%-ot is alig érte el az arányuk. Ugyanez a helyzet ma is...

2022. máj. 25. 15:27
 40/70 A kérdező kommentje:

de miért terjedt el? mert jobb és az usaban egy fizikai munkas is 40 usd / h körül keres.

ithhon pedig az atlag ber 5.5 usd / h.

ha lenne zse, akkor itt is sokkal tobb lenne az alma.

2022. máj. 25. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!