Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Éredmes macről windowsra váltani?

Éredmes macről windowsra váltani?

Figyelt kérdés
A helyzet: vettem egy macet egy éve. Nem szeretem, de nem akarok pc-re váltani. Okom: ezzel a géppel sokkal menőbb vagyok. Akárki akármit mond az apple cuccok igen is menőbbek.

2022. máj. 23. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
100%
Windowsra nem, PC-re igen. Az nem kerül a többszörösébe, mint amennyit ér.
2022. máj. 23. 18:03
 12/70 NTBS ***** válasza:
100%
Ha a külsőség számít ne válts.
2022. máj. 23. 18:14
 13/70 A kérdező kommentje:
ezek a valaszok nagyon nem hasznosak. mi a bajotok? pc-t kivenni nyilvanos helyen kellemetlen. olyan olcso, muanyag megjelenesu, kocka dolog. az akarom, hogy kifejezzen az eszkoz amit hasznalok. ha leulok egy kavezoban vagy az egyetem nem akarom, hogy kispenzu kockafejunek gondoljanak. nem kodolni akarok, hanem penzt keresni.
2022. máj. 23. 21:39
 14/70 anonim ***** válasza:
100%
Most már tudjuk, hogy a kis kukid kompenzálod az almával.
2022. máj. 23. 21:47
 15/70 anonim ***** válasza:

Best & Most Beautiful Laptops (2022)

1-ASUS ZenBook Pro Duo (Most Beautiful Laptop)

2-Microsoft Surface Laptop Go.

3-Dell Inspiron 7306.

4-Dell XPS 15 9510.

5-ASUS Vivobook 15.

6-Razer Book 13.

7-Razer Blade Pro 17.

[link]

2022. máj. 23. 22:48
 16/70 A kérdező kommentje:

18,5 cm az miota kicsi?

A szepsegvrelativ. Lehet, hogy valami kicsacart izlesu geek az asust latja legszebbnek, de egy kifinomult ember a macet.

2022. máj. 24. 06:56
 17/70 anonim ***** válasza:
100%
Az Apple fizet neked ezért a kérdésért, vagy csak szimplán nem vagy százas?
2022. máj. 24. 07:47
 18/70 anonim ***** válasza:
100%

"de egy kifinomult ember a macet", te azt látod annak ->te kifinomult vagy -> te mondod.. (vagy mások mondták + a reklámok?)..

Kérdező, akkor maradj az MAC-nél és legyen korlátlan mobilneted 5g-vel és egy távoli asztallal lépj be egy windowos virtuális szerveres gépbe és akkor kívűl mac, belül windows:)

2022. máj. 24. 08:00
 19/70 Morzsi007 ***** válasza:

Az apple cuccok igényesebben néznek ki és vannak összerakva. Egy iMac jól néz ki, de horror áron van és nem mindenkinél az a legfontosabb, hogy ettől menőbb lesz vagy nem. Nekem is volt/van apple cuccom meg sok embernek, bár nem tartom magam menőnek ezek miatt.

Lehet azokon is komoly munkát végezni, de mifelénk a megfizethetőbb windows pc páros az elterjedtebb. Ha el tudsz rajta végezni minden olyan feladatot, amit akarsz, szükséged van, akkor ne akarj Windows-ra váltani, minek?

Ne lihegjük túl a dolgot. Amúgy meg jól mutat a szobában, nappaliban, ha másra nem is használnád. Én meg a windows-t utálom, mégis azt használom.

2022. máj. 24. 08:15
 20/70 Alex Fly ***** válasza:
100%

@13: hát nem tudom, miről beszélsz, de ha én előveszem a kis EliteBookomat, akkor nem igazán az olcsóság jut róla az embernek az eszébe... Egy közönséges Macnél mindenesetre igényesebb a megjelenése.

De ha ragaszkodsz hozzá, akkor telepítsd a Windowst az almagépedre oszt'jónapot...

2022. máj. 24. 08:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!