Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Éredmes macről windowsra váltani?

Éredmes macről windowsra váltani?

Figyelt kérdés
A helyzet: vettem egy macet egy éve. Nem szeretem, de nem akarok pc-re váltani. Okom: ezzel a géppel sokkal menőbb vagyok. Akárki akármit mond az apple cuccok igen is menőbbek.

2022. máj. 23. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 Shaddark ***** válasza:
87%
Szerintem a gyermek munka nem menő, de te tudod :)
2022. máj. 23. 14:10
 2/70 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. máj. 23. 14:14
 3/70 anonim ***** válasza:
100%

Hát, téged sem az eszedért fognak szeretni, az is biztos!

Amúgy a kérdésre válaszolva, érdemes Windowsra váltani MAC-ről.

Jó étvágyat az almához!

2022. máj. 23. 14:16
 4/70 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel fölösleges volt egy vagyont a MAC-re költeni, pláne ha nem is szereted!

Vettél volna valami kínai MAC-et, ami nem kapcsol be pár forintért, ami külsőleg a megtévesztésen is túl másolja az eredeti MAC-eket, és azt hurcolászhattad volna magaddal menőzés céljából. Nem értem az embereket! :D

2022. máj. 23. 14:24
 5/70 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan számítógépnél (Most tök mindegy, hogy asztali, vagy laptop), amit használni is akarsz valamire, a külső az, ami a legkevésbé számít!
2022. máj. 23. 14:26
 6/70 anonim ***** válasza:
100%

Neked menő. Meg a haverjaidnak is lehet. Nekem nem. ennyi.

Egy valag pénzt kiadni azért, amit nem is szeretsz, pusztán azért, hogy menőnek gondold magad, nagyon nem menő.

Szakmai szemmel nézve: ha te a Windowst szereted, akkor válts. A te dolgod. Bár én inkább Linuxra váltanék, ha váltanék.

2022. máj. 23. 14:39
 7/70 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki döntse el mire kell, de itt most ugye konfliktus van a rendszer használata és a menőség miatt.

A kinézet vagy a márkanév miatt van ez a menőség amúgy? Mindenesetre nem szeretem a hívő jellegű gondolkodást, de azért megértem, ha valaki szereti az Apple cuccokat, mert egyszerű döntést kínál és minőségben se rossz, cserében viszont kissé merev a keret, amit kínál, valamint árban se olcsó, de ha ez ok, akkor ok.

Ha windows pc-ben is megbízható és relatív egyszerű döntést akarsz, akkor vannak márkák, szerintem leginkább DELL, HP és ezek termékeit érdemes nézni, de nem a legolcsóbb termékvonalat.

2022. máj. 23. 14:53
 8/70 Morzsi007 ***** válasza:
79%
Neked kell tudnod, hogy érdemes-e pc-re váltanod, de ha megteszed, onnantól már nem leszel menő. Ugyanolyan senki leszel, mint az összes pc-t használó júzer. :)))
2022. máj. 23. 14:56
 9/70 anonim ***** válasza:
86%
De a hálókártyádnak még úgyis lesz MAC címe :) Úgyhogy egy kicsit azért menő lehetsz:)
2022. máj. 23. 15:06
 10/70 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél hozzá mély levegőt is.
2022. máj. 23. 15:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!