Éredmes macről windowsra váltani?
Hát, téged sem az eszedért fognak szeretni, az is biztos!
Amúgy a kérdésre válaszolva, érdemes Windowsra váltani MAC-ről.
Jó étvágyat az almához!
Ennyi erővel fölösleges volt egy vagyont a MAC-re költeni, pláne ha nem is szereted!
Vettél volna valami kínai MAC-et, ami nem kapcsol be pár forintért, ami külsőleg a megtévesztésen is túl másolja az eredeti MAC-eket, és azt hurcolászhattad volna magaddal menőzés céljából. Nem értem az embereket! :D
Neked menő. Meg a haverjaidnak is lehet. Nekem nem. ennyi.
Egy valag pénzt kiadni azért, amit nem is szeretsz, pusztán azért, hogy menőnek gondold magad, nagyon nem menő.
Szakmai szemmel nézve: ha te a Windowst szereted, akkor válts. A te dolgod. Bár én inkább Linuxra váltanék, ha váltanék.
Szerintem mindenki döntse el mire kell, de itt most ugye konfliktus van a rendszer használata és a menőség miatt.
A kinézet vagy a márkanév miatt van ez a menőség amúgy? Mindenesetre nem szeretem a hívő jellegű gondolkodást, de azért megértem, ha valaki szereti az Apple cuccokat, mert egyszerű döntést kínál és minőségben se rossz, cserében viszont kissé merev a keret, amit kínál, valamint árban se olcsó, de ha ez ok, akkor ok.
Ha windows pc-ben is megbízható és relatív egyszerű döntést akarsz, akkor vannak márkák, szerintem leginkább DELL, HP és ezek termékeit érdemes nézni, de nem a legolcsóbb termékvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!