Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Éredmes macről windowsra váltani?

Éredmes macről windowsra váltani?

Figyelt kérdés
A helyzet: vettem egy macet egy éve. Nem szeretem, de nem akarok pc-re váltani. Okom: ezzel a géppel sokkal menőbb vagyok. Akárki akármit mond az apple cuccok igen is menőbbek.

2022. máj. 23. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 Shaddark ***** válasza:
100%

15 listájáról:

"ASUS ZenBook Pro Duo"

Ezt érdemes elővenni bárhol, minőségi, ismert, értékes. Gyönyörű-szép, egy minőségi Asusnak egy alma a nyomába nem ér kinézetre sem. De ilyen a cég összes Vivobookja. Szépek és drágák. Mondjuk ezek is túlárazottak, de legalább van értéke a túlárazásnak mert aki ilyet használ arról feltételezhető hogy tellik neki minőségre. Én a Sony Vaio-t is ide raknám amúgy, azok is szépek és túlárazottak. Bőven helyettesítő termékei az gyermek munkás cég termékeinek.

- Értem amit írsz amúgy, csak az nem igaz. Egy Asus Vivobook ma mindenki szemében többet ér mint egy szaros alma. És sokkal szebbek is.

A gyermek munkás céggel meg csak leégeted magad. Kulturált ember alapból nem használja a termékeiket.

2022. máj. 24. 08:30
 22/70 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Nagyivbe teszek arra hogy mi a menő. Nekem feleljen meg a minden napokba. Tudjam használni ahogy szeretném. Ez a fontos. A menőség semmit se ér. A gépem nekem feleljen meg. Nem kell azért gép hogy menőskődjek. Majd miután kinővőd a menő dolgokat, utána lesz neked rendes számítógéped kérdező. Én nem fogok beállni a menöző senkik közé.
2022. máj. 24. 14:52
 23/70 A kérdező kommentje:

juj. gondomom az itt válaszolók véletlen sem követnek trendeket az ölzökődésben, a szabadidős tevékenységekben, stb.

ti biztos krumpli zsák ruhákban jártok, buzzcut hajatok van és nem jártok terembe.

én, mint szofisztikált fashion sensitive ember, nem vagyok ilyen trampli. :)

2022. máj. 24. 15:40
 24/70 Shaddark ***** válasza:
100%

Az ide írogatók szerintem azért vesznek számítástechnikai eszközöket mert használni szeretnék őket. Minél hatékonyabban annál jobb.

Ez biztos fura neked, de pl. mi, infósok ilyen furcsa csodabogarak vagyunk :)

- A ruházat funkciója más mint egy számítógépé. Manapság már személyiséget, vagy akár érdeklődési kört is ki lehet fejezni vele. Persze van aki csak azért veszi fel hogy ne fázzon vagy ne legyen csupasz.

És elárulom neked, ezek az igazán, mélyen legbelül is önfeledten boldog emberek. Mert nekik a magas önismeret miatti nagy önbecsülésük miatt nincs arra szükségük hogy mások elismerésén keresztül értékeljék magukat. Tudják magukról hogy papucsban, rövid gatyóban is értékes emberek akiket akár csak megismerni is szerencsés dolog. Egy bizonyos önismereti szint felett ezeknek a dolgoknak az értéke eltűnik - mert ha a saját önbecsülésed sokkal többet számít mint másoké akkor nem lesz szükséged ilyesmikre.

És ami számodra meglepő lehet - a csajok az ilyenekre sokkal jobban ragadnak mint azokra akik almás pitével mászkálnak. Bizony, a kisugárzás ezer almás-piténél is többet ér.

2022. máj. 24. 15:54
 25/70 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Hahaha Te nem vagy trampli. Kiváncsi lennék anyádékkal élsz még vagy albérletben. Aki menőzni akar egy pár százezer forintos számítógéppel, arról meg az jön le hogy 2 forintja nincs, de követi a trendet. Én, meg sokan mások is, akik ide írnak minden szobába vehetnék 2 db iMac-et, de még azt sem tartanám menőnek, úgy hogy nem veszek, mert nem érdekel. :)))
2022. máj. 24. 15:55
 26/70 anonim ***** válasza:
100%
Az, ha Windows-t használsz egy Mac-en, az nem épp' a kifinomultság jele, ha az általad vallott "értékrendet" nézzük, hanem az egészen egyszerűen "gáz", és az igénytelenség netovábbja, határozottan csökkenti a "menőségfaktort". Olyan, mintha Don Perignon-os üvegből innád a BB édest.
2022. máj. 24. 16:37
 27/70 A kérdező kommentje:

a számítógéped és egyéb dolgok is az önkifejezés eszközei.

az aki kicsap egy macbookot azt mondja magáról: van pénzem, divatos vagyok, komoly esztétikai érzékem van, felismerem a mínőséget, innovatív vagyok, out of box thinking képességem van.

aki kicsap egy pc-t az: gyík vagyok, wowozok, nyomkodom az excelt az iródában, rövid ujjú fehér inget hordok és hónalj táskám van. geek / nerd nyomi vagyok.

ez a különbség.

2022. máj. 25. 13:06
 28/70 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Köszönjük a felvilágosítást Mr Fashion. :)
2022. máj. 25. 13:11
 29/70 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sok belemagyarázás, hogy mit gondol más.. ez szerintem a mac-esek között igaz, lehet egyik mac-es majd azt mondja a másiknak, hogy húú de menő, merthát ezzel ő is menő lesz, de aki nincs ebbe a bűvkörben, mint én nem ezt látom.

Számomra azért mert valakinek van egy jól kinéző laptopja még nem lesz feltétlen jó esztétikai érzéke, lehet csak olyan valaki, aki csak minden drága dolgot megvesz, amire azt mondják, ettől leszel menő.

Amúgy MAc-en nincs helyesírás ellenőrzés, mert az nem menő?

2022. máj. 25. 13:25
 30/70 A kérdező kommentje:

nem csak a macesek gondolják így.

ember nézz meg egy holywoodi filmet. mindenki macen nyomja.

csak itt a balkáni magyarorszagon nyomjak pcn mert mélyszegénység van.

spelling check van, nem érdekel ha elírok valamit.

2022. máj. 25. 13:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!