Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valakinek van bármiféle...

Catterpillar2001 kérdése:

Valakinek van bármiféle tapasztalata a CVmaker.hu weboldallal?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim válasza:

Hihetetlen de én is benyaltam…

Roviden revolutot adtam meg, nem volt rajta annyi így nem tudtak semmit levonni. Viszont a jó szándékú üzemeltető 2* 7790,- ft akart levonni.

Ma jött az e-mail hogy tartozásom van, és rendezzem 7 napon belül . (tegnap járt le a 2 hét és egyből 2 havit akartak vonni)

Utaljak nekik? Mi történt a többi előttem levő kommentelővel aki nem fizetett ?

dec. 5. 13:13
 82/84 anonim válasza:
ne fizess nekik,velem ugyan ez volt.megvettem az önéletrajzot,1 hónapot levont,utána aznap leakartam mondani nem ment. feledésbe ment,és most 1 év mulva akarnak tőlem 93 ezer ft ot elkérni. ment a levelezés,mivel én semmilyen formába nem lettem felszólítva még az első hónap után se,hogy fizetnem kell bármennyi összeget,2 nappal ezeltőt random hajnalba levont 7 ezret a számlámról. miután én egyből irtam a supportnak,azonnal lemondták az előfizetést,de a maradékot kikell fizetnem. na ilyen nincs. bármilyen szolgáltatásra előfizetsz(netflix,stb) az első hónapba ha nem birja terhelni a számlád akkor kapsz egy felszólító emailt hogy fizess vagy bevonják az előfizetést,nos ez nálam nem történt meg. irtam nekik utána,arra fogták hogy letiltottam az email címüket,mivel ők küldtek emailt hogy nem birják terhelni. ez nem igaz. utána irtam nekik emailt de nem válaszoltak. ne fizess nekik egy ft ot se.
dec. 8. 23:02
 83/84 anonim válasza:
Viszont megvan nekik az önéletrajzom és a benne levő adatok is… nem adnak àt behajtásra?
dec. 9. 00:50
 84/84 PicÚr2 válasza:
Természetesen én is előbb csináltam a CV-t, minthogy ránézzek mit ír a cégről véleményként bárki... Szóval kellett egy angol önéletrajz, mondom nem szöszölök én vele, bebom valami gyors sablonba, ezt dobta fel elsőnek a google, és csak 399 ft-ért, mondom a hülyének is megéri ha nem kell sokat vacakolni. Na oké, figyelmeztetés sehol, hogy keletkezik ilyenkor egy fiók és hogy átvált 7 nap után fizetősbe....de szerencsére Revolute egyszerhasználatos digitális kártyával fizetek online mindig, így mai napon amikor le akarta vonni, nem tudta, de kaptam értesítést a Revo-tól gyanús tranzakció miatt. Na ezzel a lendülettel kikerestem a korábbi emailt (amiben csak arról írnak, hogy a CV-met letölthetem), felmentem az oldalra ahol szintén nem látszik semmi, törlés opciót fel sem ajánlja csak az ügyfélszolis kontaktot. oda írtam, amire most kaptam választ amiben tájékoztatnak, hogy vegyem tudomásul, előfizetésem keletkezett, most törölték a fiókomat kérésemre, de a korábbit fizessem ki. Válaszoltam, hogy vegyék tudomásul, nem fizetek, mert amit szerettem volna, azt már kifizettem. Ha lesz további fejlemény, jelzem itt mások okulására, de az tuti, hogy az oldalon nincs jól láthatóan feltüntetve a hosszútávú fizetési kötelezettség, értesítő emailt, erről nem kaptam korábban és emlékeztetőt sem, mielőtt lejárt volna a 7 nap. (ami időszerűleg egyébként nekem nem stimmel, mert 9-én csináltam az önéletrajzot).
dec. 18. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!