Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valakinek van bármiféle...

Catterpillar2001 kérdése:

Valakinek van bármiféle tapasztalata a CVmaker.hu weboldallal?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim válasza:
100%

Sziasztok!!!!

CV MAKER-t SOHA!!!!

Átbasszák az embert!!!! 395.- akcióba, persze az nincs kiírva mellé csak ha visszamész a főoldalra, hogy hét nap után 6999.-!!!!

Ki a tökömnek kellene ennyi önéletrajz, hogy akár csak egy hónapig minden nap másikat gyárt….

VIGYÁZZATOK!!!!!

2023. febr. 8. 08:58
 22/78 anonim válasza:
Tőlem is levonták kétszer 6999 Ft. Hiába írok nekik nem válaszolnak. Most letiltottam a kártyámat.
2023. febr. 12. 20:06
 23/78 anonim ***** válasza:
#22-es válaszoló: ne hagyd magad, írj nekik több alkalommal is, nekem a negyedik vagy ötödik mailemre végül válaszoltak, azóta nem is történt újabb levonás.
2023. febr. 12. 20:47
 24/78 Magic369 válasza:

Mai áldozat jelen... Kéthavit vontak le. Semmire sehol nem reagálnak. Írtam a banknak, hogy ne teljesítsenek több terhelést.

Sajnos holland a cég, különben már írtam volna a fogyasztóvédelemnek...

Kerüljétek az oldalt, csalók!!!

2023. márc. 19. 17:31
 25/78 Magic369 válasza:
9-es, hogy mondtad le? Nekem az e-mailcímemet fel se ismeri, belépni se tudok a "fiókba", ahol elvileg le lehetne mondani.....
2023. márc. 19. 19:51
 26/78 Edmundo válasza:
Sziasztok!Engem is lehúztak!Egy havit vontak le!Most lemondtam a szolgáltatásról,de nem tudom sikerült e!Valahogy felkéne jelenteni őket!!
2023. márc. 21. 09:17
 27/78 anonim válasza:
Sziasztok, én lennék az újabb áldozat, tegnap hajnalban emeltek le a kártyámról 8999 Ft-ot. Írtam nekik, szépen kifejtettem, hogy látom az összefüggéseket, de teljesen idiótának néznek "nem regisztráltam, tehát nem vagyok az ügyfelük" címszó alatt. Ezután írtam annak a cégnek, akik leemelték a pénzemet. Kb. 15 percen belül kaptam egy mailt, miszerint visszautalják az összeget 5 napon belül. Kíváncsi leszek. Egyébként tényleg fel kellene jelenteni őket, mert még rengeteg embert fognak lehúzni így.
2023. márc. 21. 16:47
 28/78 anonim válasza:
25-ös, ne a cvmakerrel kommunikálj, mert az halott ügy, hülyének fognak nézni, tagadnak mindent. A resumaker.ai-nak kell írni, visszakérni a pénzt, és lemondani az előfizetést. Arra lennék kíváncsi, hogy a két cég hogy kapcsolódik össze...
2023. márc. 21. 16:52
 29/78 anonim válasza:

Sziasztok, tegnap tőlem is levont 7ezer Ft. Pedig nem regisztráltam az oldalra. Hiába írtam az email címre erre csak az volt a válaszuk ,regisztráltam és kész ennyivel le is tudták. Írtam a resumaker.ai nak de tőlük semmi válasz...

Ja és a 27 válaszolónak neked vissza utalták a pénzt?

2023. márc. 28. 19:06
 30/78 anonim válasza:
Sziasztok segítsetek nekem is ugyanez tortent most nem tudom mi tevo legyek
2023. márc. 30. 02:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!