Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valakinek van bármiféle...

Catterpillar2001 kérdése:

Valakinek van bármiféle tapasztalata a CVmaker.hu weboldallal?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim válasza:
Hat bssza meg, tolem is akartak levonni de csak 600forint van a szamlamon szoval sikertelen voltxdd, gyorsan lemondtam most az oldalt megnyugodtan jelentse szerintem mindenki ahogy tudja
2022. szept. 8. 12:27
 12/86 anonim válasza:
100%

Undorító, sunyi, aljas, pofátlan módon elrejtik az ászf-ben, hogy az adatok felhasználásának egyéb célja: "fizetési adatokat a művelet számlázásához".

Hogy az ember engedélye nélkül megterhelhessék a bankszámláját.

Felháborító, hogy ezt a magyar jogszabály megengedi nekik! Felfordul a gyomrom.

Nem hogy örülnének, hogy egyszeri alkalommal is fizetsz a szolgáltatásukért és használod a honlapot. Az egész társaságnak GRATULÁLOK!

2022. szept. 15. 08:17
 13/86 anonim válasza:

Tudna valaki segíteni hogy hohy tudom lemondani?

Ma tőlem is levonta a pénzt.

Nalam email cimet ker a lemondásához

De ez en emlekszem hogy nem adtam meg email cimet nem is regisztraltam csak kivalasztottam az oneletrajz format kert fizetesi modot megadtam es letoltottem az oneletrajzot 😕

2022. szept. 20. 08:33
 14/86 anonim ***** válasza:

szeptember 20-i válaszoló, ugyanígy jártam. Október 11-én készítettem önéletrajzot, nem adtam meg e-mail címet, nem regisztráltam, és tegnap vonták a 6 ezer forintot.

Az oldalon keresztül nem tudom lemondani, mert e-mail címet kér hozzá - amit én nem adtam meg, ergo nincs fiókom az oldalon. Írtam a support-nak, várom a választ, de nem sok jóban reménykedem.

Bárcsak előbb olvastam volna ezt a kérdést!

2022. okt. 22. 11:58
 15/86 anonim válasza:
Engem is megloptak ezek a szemetek!!! Nekem sikerült töröltetni a fiókot és a bankomnak is szóltam, hogy minden tőlük érkező fizetési kérést blokkoljnak. Azt az emailcímet kérik, amire elküldted az önéletrajzot és a kártyád első 6 és utolsó 4 számjegyét. Ez alapján találtak meg engem és a fiókomat.
2022. okt. 25. 12:19
 16/86 anonim ***** válasza:

Nekem is sikerült töröltetnem a fiókomat, miután írtam a support@cvmaker.hu címre. Igaz, többször is írnom kellett, elég határozott hangnemben, de végül sikerült.

Senkinek nem ajánlom őket.

2022. okt. 25. 14:39
 17/86 Zadrian válasza:

Sziasztok!

Ma pont én keltem arra hogy 6000 Ft-tal rövidebb vagyok, az előzőekhez szólnék, lett végül feljelentés vagy bármi előrelépés az ügyben? Mert egy dolog, hogy egyszer regisztrálsz és netán még kifezeted a 995 Ft-os első összeget de arról sehol semmi, hogy jogosultak lennének a bankkártya adatok tárolására. A fiókban nem is látszik, hogy tárolva lenne mert minden valamire való oldalon legalább látod a kártyáidat amit fizetésre megadtál. Szerintem érdemes lenne ezt jogi útra terelni, ha vagyunk elegen károsultak.

2022. okt. 26. 08:02
 18/86 anonim ***** válasza:

Zadrian, hiába jelentenéd fel őket, a felhasználási feltételek között pocsék magyarsággal megfogalmazva ugyan, de ott van, hogy automatikusan regisztrálsz, ha használod az oldalt és az előfizetésed is automatikusan megújul, amíg le nem mondod, ráadásul az oldal használatával azt is engedélyezed, hogy vonják tőled a tagdíjat.

Persze senki nem olvassa el egy CV létrehozása előtt mindezt, mert miért tenné? Én se tettem, számomra az is csak akkor derült ki hogy a CV-ért fizetni kell egy ezrest, amikor már elkészítettem. Elég sokat dolgoztam vele, így inkább fizettem egy ezrest, csak ne kelljen újra kezdenem máshol. Na, ez után jött pár nappal a feketeleves, amikor levonták azt a bizonyos 6 ezer forintot.

Szóval nincs más megoldás, mint addig szívóskodni e-mailben a supportnak,hogy lemondod a dolgot, míg nem kapsz egy e-mailt arról, hogy OK, törölték a fiókodat. A pénzedet nem adják vissza, így érdemes minél előbb lépni.

A felhasználási feltételek meg itt vannak, a 8-as szakaszban van szó a fizetésről:

[link]

2022. okt. 26. 13:35
 19/86 anonim válasza:

Sziasztok!

Tőlem 9ezer ft vont le ez a retkes oldal, lemondásnal nem emged lemondani mert nincs ilyen email cim ezt írja.

Suplortnak jelezve de ezt az undorító oldalt senkinek nem ajánlom!!!!

2022. dec. 14. 14:41
 20/86 Bagatell válasza:
100%
A cvmaker.hu egy bűnöző, rabló cég! Csalással és adathalászattal foglalkoznak. Számtalan átverős oldalt üzemeltetnek, mindegyik a vevők megtévesztésére lett kifejlesztve. A módszer mindenhol azonos, rejtett szövegkörnyezetben (ÁFSZ) egy olcsó termék mellé egy drága előfizetést vagy tagságot vásároltatnak áldozataikkal. Lemondani nem kell a tagságot vagy az előfizetést náluk, hiszen ennek csak akkor lenne értelme, ha egy valóban bejegyzett korrekt cégről lenne szó. ( A megadott email címen, persze társalognak veled, még akkor is ha korábban a legdurvább sértéseket is írtad nekik. Küldenek válasz üzenetet amiben vírusos linkek találhatók! még véletlenül se kattints rá!) Amit azonnal tenni kell, ha észleltük a csalást: Gyorsan le kell tiltani a csaló cég felé az állandó megbízást a kártyánkon! a paypal os fizetésnél, jelezni kell a cégnél, hogy csalás történt és vissza kell kérni az átutalás összegét! ( nagyon rendesek, azonnal megoldják) , más bankoknál is van pár óra vagy nap, ezért ott is hasonló eljárást javasolok. Attól nem kell tartani, hogy ezek a bűnözők bármit is jogi útra terelnének, hiszen akkor önmagukat adnák a rendőrség kezére. Ezek után érdemest panaszt tenni a szakhatóságoknál is.
2022. dec. 21. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!