Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valakinek van bármiféle...

Catterpillar2001 kérdése:

Valakinek van bármiféle tapasztalata a CVmaker.hu weboldallal?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim válasza:
Ja a felszólítás nekem is jön. Figyelem, hogy ugyanazt küldik-e és már kezdenek kifogyni a "visszaszámlálásból". Már a 2. hét napon belüli felszólítás jött. :D
2023. júl. 30. 19:32
 52/87 anonim válasza:
Ha lemondod, akkor is meglopnak?
2023. júl. 31. 00:05
 53/87 Lena7 válasza:
Valahogyan visszatudom szerezni a pénzemet ha átvertek vagy felejtsem el? Az összeg még könyvelés alatt van. Azzal érek valamit ha felhívom a bankomat?
2023. aug. 3. 12:47
 54/87 anonim ***** válasza:
Már náluk van a pénz, az semmit nem jelent, hogy könyvelés alatt van, csak a saját bankodban.
2023. aug. 4. 03:35
 55/87 Lena7 válasza:

Felhívtam a bankomat, elmeséltem mi történt. Tíltattam a kártyám és elkezdték kivizsgálni az ügyet.

A mai nap folyamán pedig visszakaptam a pénzem. (Pénteken történt, és ma hétfő este már vissza is kaptam)

Nekem az a tapasztalatom, hogy a CV maker ügyfélszolgálattal nem éri meg felvenni a kapcsolatot. Én írtam nekik levelet (angolul/magyarul is). Egyikre kaptam csak választ (amit angolul írtam), amiben azt mondták nem áll módukban visszafizetni az összeget.

Még az e-mailezés előtt felvettem a kapcsolatot az oldalon lévő chat-ben egy emberrel, aki alig tudott válaszolni nekem. Olyan dolgokat állított, amik benne sem voltak a felhasználási feltételekben. Ráadásul ez az ember lemondatta beszélgetés közben a “már megvásárolt” 1 hónapos használatot, amit én nem szerettem volna, mivel köztudott hogy ha lemondok valamiről, akkor azzal elvesztem a jogomat is a visszatérítésre. Ezt sérelmeztem, mivel én nem említettem azt, hogy leakarom mondani a havi előfizetést. Később a megválaszolt e-mailben is arra hivatkoztak, hogy amúgy sem lenne semmi esélyem pénzvisszafizetésre, mert már lemondtam ezt a szolgáltatást, ráadásul benne van a felhasználási feltételeikben, hogy nem áll módukban a pénzvisszafizetés.

Az oldalukon azt írták, hogy 24 órán belül válaszolnak és ha nem kapok értesítést arról, hogy küldtem nekik e-mailt, akkor küldjek nekik újat.

Semelyik e-mailemről nem kaptam visszaigazolást, ráadásul csak az egyikre válaszoltak.

Igazából időpocsékolás volt az idő amit a velük való levelezéssel töltöttem.

A felhasználási feltételekből rengeteg dolog hiányzik, nem pontos és rosszul van megfogalmazva, ráadásul nem minden magyar jogszabálynak felel meg, legalábbis az én véleményem szerint.

Egyébként (szerintem) nagyon jól felvan építve, ráadásul nekem a kereső elsőként dobta fel, amikor rákerestem az önéletrajz készítőre. Nemtudom, hogy csak én voltam-e figyelmetlen vagy tényleg ennyire jól megvan csinálva.🤷‍♀️

2023. aug. 7. 22:14
 56/87 anonim válasza:
Ezek a rohadékok tőlem is pont ma vontak le 7000ft-ot… szerencsére én emaillel regisztráltam, és lemondtam a tagságot, jött is az email, hogy a tagság lemondásra került, nem lesz több levonás… remélem nagyon de ment is a supportjak az email hogy töröljék a fiókomat… de felcsesztek ezzel😡
2023. aug. 28. 00:16
 57/87 anonim válasza:
Undorító ocsmány egy banda! Megírtam még pluszban azt is, hogy ha a tagság lemondása és a fiókom törlése után ha meglátom, hogy tovább vonják le a pénzem, jogi úton járok el és ők járnak rosszul!
2023. aug. 28. 00:37
 58/87 anonim válasza:
Lányom az iskolában feladatként kapta, hogy készítsen önéletrajzot és a tanárnő ezt az oldalt ajánlotta még áprilisban!!!! Szegény naivan regisztrált, mert csak 365,- Ft és kifizette, de nem olvasta el az árazás fül alatt lévő szöveget, hogy ezzel előfizetett a havi 7000 Ft-ra. 4 hónapot vontak le, mire észrevette a napokban!!!! Csaló banda!!! Mi is hibásak vagyunk természetesen, de az ész megáll, hogy ezt ajánlják az iskolában, mikor egy önéletrajzot simán össze lehet dobni wordben is!
2023. aug. 30. 10:02
 59/87 anonim válasza:
Tőlem ma 7000 forintot vontak le, se email se egy sms, egyből jött az értesítés hogy levonták a pénzt. Ezt az összeget nem nagyon említették az elején es visszakapni se fogja senki se a penzet mivel a privacy&policy ben nyilvan ott van h no refunds.
2023. szept. 15. 17:50
 60/87 anonim válasza:
A Cv makert soha. Múlt hét pénteken elkészitettem egy önéletrajzot és kártyás vásárlás alkalmával fizettem nekik 399 ftot. Másnap készitettem egy másikat ugyancsak fizettem 399 ftot. Mindket önéletrajznál másik email cimet kért. És most jön a csavar rá egy hétre levont a számlámról ez a tetves csaló banda 2×7799 ftot. Nem tudtam mire vélni a dolgot ezért le is tiltottam a kártyámat. Mint kiderült ha nem mondod le állitolagos elöfizetésedet levonja a kártyádról a lóvét. Én nem regisztráltam nem fizettem elő ez az állitolagos üzletszabályzatukban van amiről nem is tudtam. Most két önéleteajzzal fizettem ezeknek a tetveknek16600 ftot. Ha nem akarod hogy eltünjön a pénzed akkor szerkeszd meg otthon az önéletrajzodat.
2023. nov. 28. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!