Én is fizettem egy egyszeri díjat, majd a mai map folyamán jött a minusz 7800Ft
Mindenki meneküljön ettől!
Lehúzás az egész!
Remélem utána már nem vonnak le!
2023. nov. 29. 22:12
62/84 Boanerg válasza:
Segítsetek légyszi!
Ma én jártam így, de nem tudták a pénzt levonni, mivel nem volt rajta annyi (7790). A használatot lemondtam és jött is az email, hogy nem terhelik meg a számlát, de az eddigit azt be kell fizessem. Nem akarom ezeknek a köcsögöknek befizetni a semmiért. És azt írták ha nem fizetem be akkor kamatot számolnak fel. Mit tegyek?
2023. dec. 8. 22:17
63/84 anonim válasza:
Csatlakozok a klubhoz.
jan. 8. 11:20
64/84 anonim válasza:
Nagyon messzire kerüld el őket. Elkészíted az önéletrajzot kérnek párszáz forintot utána köv hónapban levonnak 7500 Ft ot. Apróbetűs rész a cég ebből profital. Nincs szükséged rá! Megtévesztő az oldal becsapás !!!!!!
jan. 15. 09:19
65/84 anonim válasza:
Sziasztok! Én is ugyanúgy belestrm ebbe, írtam is nekik egy szép e-mailt. Vicc kategóri hogy a kicsavart fogalmazással illetve azzal hogy nem tuntetik fel rendesen ennyi embert letudtak húzni soksok pénzzel.
Remélem minél több ember elolbass aés nem esnek bele a pénzlahuzásba!
jan. 31. 10:52
66/84 anonim válasza:
Tőlem ma megpróbáltok levonni de nem sikerült es egyből lemondtam a szolgáltatást ilyenkor mi a teendő? Fog jönni díjbekérő vagy valami?
febr. 25. 13:47
67/84 anonim válasza:
Én is pont most estem bele. Aki feljelentést tett, van bármi fejlemény?
márc. 5. 13:48
68/84 Romi2 válasza:
...átestem én is a tűzkeresztségen, engem is lehúztak. Ti kaptatok számlát? ...mert ahogy elnézem ez egy holland cég, igaz szerintem honfitársaink állhatnak mögötte. Egyrészt a vevő mivel magyar magánszemély, ezért az itteni ÁFA tartalommal kellene számláznia. Kíváncsi lennék hogy az államkasszát nem felejtik-e ki az osztozkodáskor, másrészt a lehúzottak száma alapján szerintem magyar adószámmal is kellene már rendelkeznie. A rendelkezésre álló adatok szerint nem felelnek meg a hazai szabályoknak. Másrészt nekem az a furcsa, hogy a hazai jogrend szerint (nem vagyok jogász) az írásos beleegyezés nélkül nem terhelhetnek be. Megbízást kell adnom a banknak hogy beterhelhessenek (csoportos beszedés). Ezek mi alapján szedik le emberek pénzét?
márc. 14. 10:22
69/84 anonim válasza:
Én tőlem most vettek le
Olvastam a felhasználási feltételeket az előfizetésrésznél itt azt írják ha le mondod az előfizetésed akkor nem jár visszatérítés most akkor ez így cumi ?
ápr. 11. 22:05
70/84 anonim válasza:
Sziasztok én is így jártam nekem 3 havit akartak levonni de viszont ezen a kartyámon nincs annyi összeg . Megszűntettem és kaptam is emailt róla! Szerintetek behajtják az összeget vagy mit tegyek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!