Valakinek van bármiféle tapasztalata a CVmaker.hu weboldallal?
Soha nem értettem, hogy miért akar mindenki külön alkalmazást, meg weboldalt használni önéletrajzhoz. Akármilyen kulturáltabb szövegszerkesztőben (LibreOffice, Word, OnlyOffice) pikk-pakk meg lehet csinálni átlagos középiskolás informatikatudás mellett. Ráadásul a te gépeden marad, nem készít belőle statisztikát semmiféle weboldal, és a jövőben akármikor átszerkeszthető.
Pdf-be menteni meg minden valamire való szövegszerkesztő tud.
(tudom, augusztusi a kérdés, de sokan keresnek rá az ilyenekre)
cvmakert soha! Miután megvásárolod azt, hogy minden funkciót használhatsz 7 napig 1000 Ft-ért, automatikusan meghosszabbítják az előfizetésedet és már abban a hónapbn vonják le a további 6000 Ft-ot, ha nem iratkozol le 7 napon belül.
Egy ismerősömnek 2 havi díjat vontak le akarata ellenére,
Az ügyfélszolgálat nem tud vele mit kezdeni, mert a szabályzatuk ilyen,
Ez egy tetves csaló oldal, arra mennek hogy lehúzzanak,
Sziasztok!
Tőlem most 3x6000-et akarnak levonni, de azon a kártyámon nincs egy fillér sem, amit megadtam.
Tudnak mit csinálni vajon?
Illetve akiket "megloptak" akár írjatok rám, benne vagyok, hogy felkeressünk valami hatóságot ezzel a problémával.
A mai napon tőlem is levontak 6 ezer ft-ot.... ráadásul én le sem tudtam tölteni az önéletrajzot.. természetesen amikor az ember csinálja, sehol nincs megemlítve h majd 6 ezret havonta levonnak kb a semmiért... csak az árazás fül alatt írják.
Én ma le is mondtam az előfizetést, volt akinek ezek után is vonták az összeget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!