Tőlem ma vontak le 14.000 Ft ot. 1x töltöttem le önéletrajzot. Feljelentést szeretnék tenni,mivel hiteles szerződés nem történt, így nincs jogosultsága az oldalnak engedély nélkül előfizetést generálni. Ez egy egyoldalú szerződés és megtévesztésnek minősül. Ha valaki még szeretné, hogy az oldaluk ne tudjon tovább pénzt lehúzni kérem írjon. Köszönöm
2023. márc. 31. 13:02
32/78 anonim válasza:
Sziasztok !
Velem is ez történt most csak nincs pénz a kartyamon és nem tudja levonni!!
Ráadásul az exem kártyájával fizettünk , én már nem állok kapcsolatban vele !
Mit kell írni erre az e-mail címre ?
Magyarul kell írni ?
Köszönöm előre is a segítséget !
2023. ápr. 10. 08:28
33/78 orbitus válasza:
Helló!
Hasonlóan jártam.
Tőlem se tudták levonni.
Azóta lett valami fejlemény? Próbálták levonni ismét, esetleg kamattal? Szerződés 8. szakasza szerint (Utólag elolvastam...)
Egyszer voltam az oldalon, el se készült az önéletrajz, annyira tré.Nem regisztráltam, bank kártya adatokat nem adtam meg.Szerintem fizetni bárhol számla kiállítása után szokás. Utólag olvastam az ászf-t, határozottan átlóg az egész az illegális oldalra. Egy TÖRVÉNYES fizetési meghagyás nagyon nem így néz ki.
2023. máj. 13. 10:57
35/78 lau80 válasza:
Jogi lépéseket fontolgatok. Már levelezésben vagyok az oladallal, és az ügyvédemmel is kapcsolatba léptem. Ki tart velem?
2023. máj. 19. 14:29
36/78 anonim válasza:
Sziasztok! Én írtam a support@cvmaker.hu-nak és leiratkoztattak azonnal. Utánajártam kicsit jobban a dolognak. Több ilyen oldal is van, vigyázzatok hova iraktoztok föl. Ne keverjétek össze az oldalakat, mert pár komment itt félrevezető. A többi oldal mint a Resumedone és a Cv.hu azok más oldalak ezekszerint. Jó tanács ha megnézitek mi a neve a cégnek ami levont, általában az segít. Ne pánikoljatok be azonnal, mert a Google segít megtalálni az oldalt, ahogy nekem is sikerült.
2023. jún. 6. 13:30
37/78 anonim válasza:
Sziasztok!
Hát tőlem 1000forintot vont le miutan 1db önéletrajzot elkészítettem erre meg egy héttel levonnak 7000 forintot a feliratkozás miatt amiről nem igazán tájékoztattak.
Inkább ne használja senki!
2023. jún. 21. 12:18
38/78 anonim válasza:
Ez az oldal engem is megvezetett, ahogy arról már írtam korábban, pénzem is bánja. Viszont a felhasználási feltételek között ott van, hogy az első használatkor létrejön a fiókod és a 8-as pontban az is, hogy ez bizony fizetős, és ha nem mondod le, akkor követelni fogják a díjat.
Sajnos én is csak utólag olvastam el mindezt, amikor már levonták a pénzt a számlámról. A felhasználási feltételek az oldal legalján találhatóak, szerintem a kutya nem olvassa el az első használat előtt... és úgy járnak, mint mi itt sokan.
Mi is áldozatul estünk. A fiam készített önéletrajzot 400 Ft-.ért - most vettem észre, hogy kétszer levontak 7000 Ft-ot. A bankkártyát zároltattam, és megy a rendőrségi feljelentés!
2023. jún. 30. 18:26
40/78 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is sikerült beszopnom sajnos. Az első hónapban levont 7000-et de én meg faszán észre sem vettem mert nekem nem jön sms ha levonás történik. Azóta két hónapnyi visszamaradásom van, mert nem volt rajta annyi, hogy leterheljék, ami 14000ft. Az előbb olvasottak alapján van aki ugyanúgy beszopta de nem fizetett?? És lett belőle valami? Paypalon letiltottam őket, meg vissza is igényeltem a levont pénzt, mert még határidőn belül vagyok. Először jött az email, hogy 7 napon belül fizessek, de b*sztam fizetni. Most jött mégegy, hogy 14 napon belül... xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!